Prenos e-knjige o hipnozi

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige o hipnozi:

Novosti/dogodki

DELAVNICA KARMIČNE ASTROLOGIJE
IDEJE ZA IZVIRNA DARILCA, NEKAJ TUDI BREZPLAČNO

Aktualno

SOBOTA bo dinamična, v NEDELJO pa uživajmo skupaj s hedonistično Luno

10. november 2016

Lunin ples skozi vikend - SOBOTA bo dinamična, v NEDELJO pa uživajmo skupaj s hedonistično Luno

Današnja Luna je že v zgodnjih jutranjih urah podelala vse kar je planirala za današnji dan, se preko kvadrata povezala z Venero in sestavila sekstil  z Marsom, pa še v znamenje Ovna prestopila.  Vse kar na enkrat postane zelo dinamično in konkretno, za razliko preteklih dni, ko smo nekako plavali in sanjali z Luno v ribah. Največjo željo po akciji in delovanju bodo danes imela ognjena in zračna znamenja.

SOBOTA bo naporen dan že od zgodnjega jutra pa vse do popoldneva, kose Luna poda na prazen hod. Luna se bo prek dinamičnih odnosov povezovala z Jupitrom in Plutonom, še tam kjer naj bi ji šlo lažje, je pa Saturn v igri.  Nekako  izključujoča bodo naša prizadevanja, na eni strani nas bodo podžigala velika, nerealna pričakovanja, a z druge strani same blokade, nasprotovanja in težave. Mi pa za vsako ceno na barikade in v boj. Šele Saturn prinese tisto potrebno realnost.  Svoj pečat tokrat pustita tudi Venera – planet ljubezni, odnosov, vsega lega bo prestopila v kozoroga in adijo optimizem, širina in svetovljanjstvo, na  glavna vrata prihajajo ambicije, vztrajanje in skromnost. Vsaj način razmišljanja in komunikacija se spremenita na bolje, ko Merkur prestopi in škorpijona v strelca, več optimizma  širine in tolerantnosti prinese v naša razmišljanja in  v komunikacijo.

Nedeljsko dopoldne obarva Luna v biku, predajali se bomo takšnim in drugačnim užitkom že od zgodnjih jutranjih ur, nekaj nemira, nestrpnosti in nepremišljenosti v dopoldanskih urah prinese zaletavi Mars, popoldan in na večer pa nas Luna in Neptun popeljeta na svoj ples  – nežni, intuitivni in subtilni trenutki, ravnopravšnji za nedeljsko popoldne in večer. 

   
Prijava in naročila

Prenos e-knjige

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige

Kontakt

Mojca Gregorčič
Grecoman d.o.o.

Telefon: 00 386 41 639 408
E-mail: info@center-m.si

Facebook: Center-M-Mojca-Gregorčič