Leto 2019 - leto Merkurja

Vpišite vaš elektronski naslov
za prenos BREZPLAČNE e-knjige
Leto 2019 - leto Merkurja:

Prenos e-knjige o hipnozi

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige o hipnozi:

Novosti/dogodki

Aktualno

ZAKAJ VELIKONOČNA NEDELJA NIMA DOLOČENEGA DATUMA

25. marec 2016

 

Vprašajte astrologe. Zakaj imamo različne datume velikonočne nedelje, vsako leto drugače ? Preprosto zato, ker se velikonočna nedelja določi na osnovi lunarnih ciklov – lunacij.  To je prva nedelja po prvi polni luni v pomladi. Enostavno, a možni datumi so od marca do konca aprila. Toliko o mestu in uporabnosti astrologije v preteklosti, tudi cerkvena pratika opisuje in napoveduje vreme na osnovi Luninih men.

Kaj nam prinaša praznični vikend ? Padajočo Luno v škorpijonu. A na srečo se Luna skozi vikend na prijeten način povezuje s preostalimi planeti. Najbolj težaven dan vikenda bo prav danes, ko se Venera - planet odnosov, lepote in kulinarike dinamično - beri naporno povezuje prvo z Jupitrom, popoldan pa še s Saturnom, Luna je pa v praznem hodu skozi cel dan do večera. Kaj pa sedaj?  Dopoldan in v zgodnjem popoldnevu ne nasedajte predpraznični evforiji in ne pretiravajte z nakupi, proti večeru pa se ne dajte zapeljati ljubosumnim in posesivnim mislim. Ne pokvarite prazničnega vzdušja že danes.

V soboto nas podpirajo močne energije, tako bomo dopoldan še z lahkoto marsikaj postorili, popoldan pa že uživali v prazničnem vzdušju, sočutni bomo in sposobni preseganja razlik.

Nedelja bo prijeten dan, predvsem dopoldan – umirjeno, sproščeno in prijetno vzdušje. Družite se, uživajte v danih trenutkih s soljudmi, le preveč trmasto in strastno ne vztrajate na svojem. Pa veliko pisanih pirhov in okusnih potic. Sporočim, kako izpeljem projekt potica.

   
Vse objave

Prenos e-knjige

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige

Kontakt

Mojca Gregorčič
Grecoman d.o.o.

Telefon: 00 386 41 639 408
E-mail: info@center-m.si

Facebook: Center-M-Mojca-Gregorčič