Prenos e-knjige o hipnozi

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige o hipnozi:

Novosti/dogodki

DELAVNICA KARMIČNE ASTROLOGIJE
IDEJE ZA IZVIRNA DARILCA, NEKAJ TUDI BREZPLAČNO

Aktualno

ASTROLOŠKE DELAVNICE ali kako uporabiti astrologijo v vsakdanjem življenju

20. september 2016

 

UPORABNA ASTROLOGIJA I -

Jesen je čas novih in ponovnih začetkov. Naj bo letošnji jesenski čas malce drugačen, aktiven in hkrati poln novih spoznanj in zavedanj, ko bomo skozi preučevanje in odkrivanje astroloških zakonitosti spoznavali svoje astrološke karte - spoznavali sebe in velikokrat prišli do odgovorov, na katere čakamo že celo življenje. Soočali se bomo z  našo umestitvijo v prostoru in času, se srečevali z našo originalnostjo in našo življenjsko nalogo. Morda bomo prvič ozavestili kaj so naše resnične potrebe, kaj so naše življenjske naloge. Spoznali zakaj so naši partnerski odnosi tako naporni, zakaj nam s prijatelji ali otroci gre kot po maslu, zakaj imamo večne težave z osebnimi financami, pa čeprav smo študirali ekonomijo. Kako je z našo samozavestjo, kakšne temelje nam je dala naša izvorna, prvotna družina. Kakšen je bil in je naš odnos z očetom in kako sprejemamo avtoritete. Odgovori na vse to se nam bodo odstirali skozi preučevanje in učenje astrologije.

Morda delate z ljudmi, pa ste velikokrat v dilemi, kako in kaj. Prepozno prepoznavate njihove osnovne karakterne lastnosti – kako razmišljajo, kako čustvujejo, kje so njihove prednosti in slabosti. Ste v dilemi kako ustrezne ljudi postavi na ustrezno mesto. Ta dvom, to težavo lahko razrešite z znanjem astrologije, saj z njeno pomočjo lahko že v nekaj trenutkih dobite osnovne informacije o psihološkem profilu posameznika, kako se povezuje z vami,  pa čeprav imate samo njegov rojstni datum, brez časa rojstva.

Skozi jesen in zimo tja do novega leta, se bomo srečevali enkrat tedensko, v četrtkih ob 18. uri v manjših skupinah do 5 oseb, po tri šolske ure, se učili osnov astrologije in ob koncu vsakega modula preučevali lastne astrološke. Poudarek je na praktičnem, konkretnem delu, saj so to delavnice. Stojim za tem, ker imam znanje in izkušnje in vem, da boste ob koncu leta lahko razložili svojo ali katero drugo astrološko karto skozi 12 korakov, ker vam bom dala znanje, vam posredovala moje izkušnje in vam dala ustrezna, uporabna gradiva, ki vam bodo v veliko pomoč.  

Lahko imate predznanje ali ste popolni začetnik, pomembna je želja po novem, po še neodkritem. Vsak modul je zaključena celota, tako lahko obiskujeta vsa srečanja ali pa se udeležite posameznih. Cena posameznega srečanja je 33 eur z ddv in vključuje 3 šolske ure, gradivo za vsak modul, izris rojstne astrološke karte, osvežilne napitke in sadje v odmorih.

Kje - na Zemljemerski ulici 12 v Ljubljani, v stavbi Geodetske uprave v Ljubljani.

Kdaj -  vsak, četrtek, med  ob 18.uri.

Več informacij na mojca.gregorcic@gmail.com ali 041 639 408

Četrtek, 20.10.2016 - I. modul - Planeti in znamenja Četrtek, 27.10.2016 – II. modul – Astrološke hiše Četrtek, 03.11.2016 – III. Modul – Planeti in astrološke hiše skozi znamenja in ključ horoskopa, pomembne stopinje posameznih planetov. Četrtek, 10.11.2016 – IV. modul –  Glavni aspekti Četrtek, 17.11.2016, IV. modul –  Sonce, Luna, Ascendent, vladar Ascendenta in njihova     umestitev v rojstni karti – osnovni psihološki profil osebe .   Četrtek, 24.11.2016, V. modul –  Razlaga astrološke karte v 12 korakih. Četrtek, 01.12.2016, VI. modul –  Lunacije in mrki, pospeševalci dogajanj v naših življenjih.   Četrtek, 08.12.2016, VIII. modul – Lunarne zanke, Lilit in Kiron. Četrtek, 15.12.2016, IX. modul -  Sinteza vseh modulov.

 

   
Prijava in naročila

Prenos e-knjige

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige

Kontakt

Mojca Gregorčič
Grecoman d.o.o.

Telefon: 00 386 41 639 408
E-mail: info@center-m.si

Facebook: Center-M-Mojca-Gregorčič