Prenos e-knjige o hipnozi

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige o hipnozi:

Novosti/dogodki

DELAVNICA KARMIČNE ASTROLOGIJE
IDEJE ZA IZVIRNA DARILCA, NEKAJ TUDI BREZPLAČNO

Aktualno

ASTROLOŠKI ODTIS DNEVA NA VEČ NAČINOV

04. junij 2019

ASTROLOŠKI ODTIS DNEVA NA VEČ NAČINOV, KATERI VAM JE BLIŽJE ?

Danes bo naša čustvena in na trenutke muhasta Luna zaplesala z revolucionarjem Uranom, ki ji bo prinesel nemir, nagle zasuke, predvsem pa malo tega kar pričakuje od njega – ljubezen, toplino in bližino. Razočarana in vznemirjena Luna popoldan zamenja plesalca, a kot bi šla z dežja pod kap, šibak Mars v raku je daleč stran od pravega moškega – gospodarja, ljubimca in zaščitnika. Sam s seboj ima preveč opraviti, enostavno spregleda, ne opazi in ne zazna potrebe svoje plesalke, jo pusti nezadovoljeno in vznemirjeno. Opis našega čustvenega dogajanja skozi prispodobo Luninega plesa, še posebej aktualno za kardinalna znamenja – ovne, rake, tehtnice in kozoroge.

Ali povedano drugače.
Danes nas čaka dokaj emotivno obarvan dan z Luno v raku, poln preobratov, na trenutke stresen, saj se Luna povezuje z Uranom. Bodimo previdni, preudarni, še posebej v prometu. Nemir in nervoza se stopnjuje v popoldanskih urah, ko se Luna poveže z Marsom. Čustven dan poln nenadnih sprememb in nemira.

Nasvet za vrtnarjenje
Z vodno Luno v raku negujemo in sadimo rastline kje uporabljamo list – solato, radiče, zelje, ohrovt, rukolo, špinačo, blitvo, …pri okrasnih rastlinah pa je primeren dan za negovanje trave in vseh rastlin, ki nas razveseljujejo z lepoto svojih listov.

Zapis je splošno veljaven za vse, kaj vam osebno prinaša trenutek, pa izveste na astrološkem posvetu. Vabljeni, Mojca

Prijava in naročila

Prenos e-knjige

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige

Kontakt

Mojca Gregorčič
Grecoman d.o.o.

Telefon: 00 386 41 639 408
E-mail: info@center-m.si

Facebook: Center-M-Mojca-Gregorčič