Prenos e-knjige o hipnozi

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige o hipnozi:

Novosti/dogodki

Aktualno

BACHOVE CVETNE ESENCE

06. julij 2015

 Dr. Edvard Bach (1886−1936), angleški zdravnik, homeopat in zdravilec, je v tridesetih letih 20. stoletja razvil cvetno terapijo kot metodo zdravljenja. Vse življenje si je prizadeval pomagati ljudem, da bi lažje obvladali duševne težave na preprost in vsem dostopen način.  

Bachove cvetne esence delujejo prek informacije, zapisane v cvetovih divjih, samoniklih in nestrupenih rastlin, ki se prenašajo po vodi. Uravnovesijo naše čustveno stanje, nam pomagajo pri duhovnem razvoju, predvsem pa nimajo stranskih učinkov in so preproste za uporabo. Vsi postopki pridobivanja esenc so prijazni in neškodljivi do narave.

Pri neustreznem čustvenem stanju nam Bachove kapljice pomagajo polarizirati oziroma nadomestiti čustveno stanje z ustreznejšim za nas. Če smo prestrašeni, nam esenca krinkarja pomaga razvijati pogum, bodika nam pomaga pri razvijanju sočutja do drugih, nedotika nas umiri, ko smo prehitri in nepotrpežljivi, s pomočjo tavžentrože končno zmoremo reči NE, kadar smo popolnoma izčrpani, nam priskoči na pomoč cvet oljke, cvet encijana nam vrača vero in upanje v življenje v najtežjih trenutkih, v brezskrben sen nas zaziblje cvet divjega kostanja z belimi cvetovi, s pomočjo gorjušica pa upanje nikoli ne umre.

»Edino, kar je pomembno, je biti SREČEN. Samo sreča in zadovoljstvo povzdigneta dušo in ji odpreta pot do zdravja, prav tako kot nesreča v vseh oblikah utira pot bolezni. Veliki sovražniki sreče in zadovoljstva so čustvena stanja, kot so strah, tesnoba, pobitost, nepotrpežljivost, razdražljivost, žalost …« Robert Victor Bullen v knjigi Nore Weeks − Nastanek cvetne terapije

   
Vse objave

Prenos e-knjige

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige

Kontakt

Mojca Gregorčič
Grecoman d.o.o.

Telefon: 00 386 41 639 408
E-mail: info@center-m.si

Facebook: Center-M-Mojca-Gregorčič