Prenos e-knjige o hipnozi

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige o hipnozi:

Novosti/dogodki

DELAVNICA KARMIČNE ASTROLOGIJE
IDEJE ZA IZVIRNA DARILCA, NEKAJ TUDI BREZPLAČNO

Aktualno

Danes I. modul - ponedeljkova skupina

17. julij 2016

Skozi preostanek poletje se bomo srečevali enkrat tedensko, ob ponedeljkih ob 18. uri v manjših skupinah do 5 oseb, po tri šolske ure, se učili osnov astrologije in ob koncu vsakega modula preučevali lastne astrološke karte in opazovali kako se naše karte dnevno povezujejo s progresijami, tranziti, lunacijami, mrki in trenutnim solarnim povratkom in kaj nam prinašajo v naša življenja. Se naučili osnovnega vpogleda v astrološko karto v danem trenutku. Lahko imate predznanje ali ste popolni začetnik, pomembna je želja po novem, po novih spoznanjih. Vsak modul je zaključena celota, tako lahko obiskujeta vsa srečanja ali pa se udeležite posameznih. Cena posameznega srečanja je 30 eur z ddv in vključuje 3 šolske ure, gradivo za vsak modul, izris rojstne astrološke karte in progresiranih kart, osvežilne napitke in sadje v odmorih.

ponedeljek, 18.07.2016, I. modul - planeti in znamenja ponedeljek, 25.07.2016, II. modul - astrološke hiše ponedeljek, 01.08.2016, III. modul - Sonce, Luna, Ascendent, vladar ascendenta in njihova umestitev v rojstni karti – osnovni psihološki profil osebe. ponedeljek, 08.08.2016, IV. modul - prog. Luna in njen vpliv na naša življenjska področja. ponedeljek, 15.08.2016, V. modul - lunacije in mrki, pospeševalci dogajanj v naših življenj. ponedeljek, 22.08.2016, VI. modul - tranziti počasnih planetov v povezavi s prog. Luno. ponedeljek,29.08.2016, VII. modul - solarni povratek in sinteza vseh modulov.

 

KJE: BM Studio, Dunajska 63, Ljubljana, v stavbi družbe KD skladi (nasproti Bežigrajskega dvora,  ob poslovni stavbi Krke ali pred bežigrajsko cerkvijo) – vhod ob stavbi, natančneje tam, kjer je studio BM. Brezplačna parkirišča so za stavbo in ob stavbi družbe KD skladi. KDAJ: ponedeljek, 18.07.2016 ob 18. uri

TEMA : 1. Modul – PLANETI IN ZNAMENJA

CENA: 30 EUR na posamezen modul

KJE: BM Studio, Dunajska 63, Ljubljana, v stavbi družbe KD skladi (nasproti Bežigrajskega dvora ali pred bežigrajsko cerkvijo) – vhod ob stavbi. Brezplačna parkirišča so za stavbo in ob stavbi družbe KD skladi. Kontakt : Mojca Gregorčič, 041 639 408, mojca.gregorcic@gmail.com, FB Mojca Gregorčič, www.mojca-astrologija.si

Za dodatna pojasnila in informacije sem vam na voljo, najbolje, da me pokličete. Veselim se srečanja z vami, predvsem pa priložnosti, da vas popeljem v prelep svet astrologije.

Se vidimo.

Mojca Gregorčič

   
Prijava in naročila

Prenos e-knjige

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige

Kontakt

Mojca Gregorčič
Grecoman d.o.o.

Telefon: 00 386 41 639 408
E-mail: info@center-m.si

Facebook: Center-M-Mojca-Gregorčič