Prenos e-knjige o hipnozi

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige o hipnozi:

Novosti/dogodki

DELAVNICA KARMIČNE ASTROLOGIJE
IDEJE ZA IZVIRNA DARILCA, NEKAJ TUDI BREZPLAČNO

Aktualno

DELAVNICA IN MEDITACIJA NA DAN LUNINEGA MRKA – 18.08.2016

10. avgust 2016

Vabim vas na 3 urno delavnico in meditacijo ob pričetku jesenske sezone mrkov, natančneje – v ČETRTEK, 18. avgusta 2016 ob 17.30 - na dan prvega izmed treh jesenskih mrkov – Luninega mrka na 25 stopinji vodnarja. Mrki so posebne oblike lunacij, so energijsko izredno močno podprti trenutki, kateri predramijo in spodbudijo dogajanja v našem vsakdanu. V prispodobi ali metafori so to trenutki, ko se »Zemlja spaja z nebom, ko so odprta energetska vrata«. To so odlični dnevi za postenje, za meditacijo in obračanje v sebe, v globine duše.

Delavnica se sestoji iz treh delov in traja tri šolske ure. V prvem delu se bomo seznanili z astronomskimi in astrološkimi vidiki mrka, v drugem delu bomo konkretno preučili kaj mrk vsakemu izmed nas prinaša oziroma obeta preko astroloških kart, v zadnjem delu pa se bomo sprostili ob poglobljeni meditaciji, se povezali sami s seboj, s svojim bistvom v simboliki Luninega mrka, ko si stojita Sonce in Luna nasproti -naš jaz ali ego kot Sonce in naše dejanske, najgloblje potrebe kot Luna. Prepoznavali bomo naše najgloblje potrebe in jih usklajevali z našimi željami.

Vabljeni na delavnico in meditacijo, kjer bomo spoznali, da mrki niso samo slabi. Mrki so pospeševalci dogajanj v naših življenjih in prinašajo tako harmonične kot dinamične dogodke v naša življenja.

Kaj lahko pričakujete ?

prijeten večer, kjer se boste prepustili spoznanjem najstarejše znanosti - astrologije spoznali katera življenjska področja prebujajo letošnji jesenski mrki globoko, sproščujočo meditacijo

Prispevek za izmenjavo energije znaša 33 eur z ddv, plačate na dogodku samem.

Obvezne so predhodne prijave do srede 17.08.2016, na tel. 041 639 408 ali g mail mojca.gregorcic@gmail.com.

Ob prijavi sporočite tudi rojstne podatke - datum, uro in kraj rojstva, za izris rojstne astrološke karte.

Kdaj : V četrtek, 18.08.2016 ob 17.30

Kje : BM studio, Dunajska 63, Ljubljana; BM studio je v stavbi družbe KD skladi (nasproti Bežigrajskega dvora ali pred bežigrajsko cerkvijo).

Prepoznavanje in ozaveščanje sta prva koraka na poti razreševanju morebitnih težav, ko z drugega zornega kota pogledamo na dogajanje. Vsak dan ustvarjamo svojo realnost z mislimi, občutki in dejanji, saj smo ustvarjalci svojega življenja.

Toplo vabljeni, Mojca

   
Prijava in naročila

Prenos e-knjige

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige

Kontakt

Mojca Gregorčič
Grecoman d.o.o.

Telefon: 00 386 41 639 408
E-mail: info@center-m.si

Facebook: Center-M-Mojca-Gregorčič