Prenos e-knjige o hipnozi

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige o hipnozi:

Novosti/dogodki

DELAVNICA KARMIČNE ASTROLOGIJE
IDEJE ZA IZVIRNA DARILCA, NEKAJ TUDI BREZPLAČNO

Aktualno

Energije prihajajočega tedna

22. februar 2015

Močno smo že zakoračili v nov Lunarni ciklus, saj sta Luna in Sonce že v četrtek zgodaj zjutraj na 29 stopinj in 59 minut vodnarja tvorila konjukcijo, spoj moškega in ženskega principa. Še zadnji pozdrav svobodomiselnemu, naprednemu vodnarju, a zelo hitro je sledil prehod v ribi, prvo Luna, nato še Sonce. Tako smo imeli v razmiku dveh minut spoj Sonca in Lune v dveh znamenjih, prvo v vodnarju, nato še v ribah, dve popolnoma nasprotujoči si energiji.

Dinamika sprememb se je nadaljevala v petek, 20. februarja, ko je prvo Mars – planet osnovne energije, aktivnosti, pobud, pionirstva in seksualnosti prestopil v ovna, v znamenje svojega doma, nekaj ur kasneje pa še Venera – planet lepote, odnosov in hedonizma, prestopi iz znamenja svoje višine v ovna. Malce sta zamenjala svoje pozicije in občutja, Veneri je najlepše v ribah, Mars pa je v njihovih globinah ali meglicah popolnoma izgubljen, brez energije, brez moči, kot bi bil v latentni fazi. Veneri je v ovnu slabo, a še zdaleč ne tako kot Mars v ribah. V soboto se jima je v ognjenem in kardinalnem ovnu pridružila Luna, Sonce pa bo moralo še malo počakati, tja do 20. marca.

Občutite to novo energijo, polno akcije, novih idej, odlična priložnost da se nekaj premakne, sedaj pa res vsi izgovori odpadejo. Pomembno je, da ni vsega preveč, da se ne izgubimo v mnoštvu novih idej in pobud, a na koncu nam zmanjka energije za zaključevanje.

A za najbolj senzibilne, za najbolj občutljive še vedno ni pravi čas, saj se lahko izgovorijo na Merkurja v senci, a iz dneva v dan pridobiva na hitrosti in 3. marca bo konec izgovorov.

V tem tednu bo luna prešla več znamenj, začela je v znamenju biku, končala bo v ponedeljek, 27.  februarja zjutraj v znamenju leva.

Navkljub vsem tem novim energijam in pobudam, se bomo počutili nekako blokirane in brez moči danes tekom celega dneva in v sredo, ko bo Luna tvorila dinamične( beri težavne ) aspekte s Soncem in Saturnom.

Najtežji dan tega tedna je sobota, zadnji dan februarja  saj številni dinamični aspekti Lune prinašajo nemir, čustveno nestabilnost, blokade, težave v odnosih, enostavneje povedano PREOBČUTLJIVOST.

Vse to so dejstva, a naj nam ne služijo kot izgovori, smo v fazi Lunine rasti z Marsom v ovnu,  kdaj bomo začeli, kdaj bomo dejavni, če ne sedaj.

Toliko na splošno, kaj več in konkretno za vas pa na osebnem astrološkem posvetu.

   
Prijava in naročila

Prenos e-knjige

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige

Kontakt

Mojca Gregorčič
Grecoman d.o.o.

Telefon: 00 386 41 639 408
E-mail: info@center-m.si

Facebook: Center-M-Mojca-Gregorčič