Prenos e-knjige o hipnozi

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige o hipnozi:

Novosti/dogodki

DELAVNICA KARMIČNE ASTROLOGIJE
IDEJE ZA IZVIRNA DARILCA, NEKAJ TUDI BREZPLAČNO

Aktualno

HOROSKOP ZA MESEC JUNIJ

01. junij 2016

Energija igrivega, neresnega in živahnega dvojčka, se bo skozi mesec počasi spremenila v energijo raka. Konec mesecu junija, bo svojo retrogradno pot zaključil planet Mars – naša osnovna energija, vladar Ovna in Škorpijona. Šele takrat si lahko obetamo malce več akcije, stvari naj bi se premaknile z mrtve točke. Mlado Luno in priložnost za nove začetke bomo imeli v nedeljo 5. junija, dan kasneje paLuna prestopi v znamenje raka. Merkur, planet komunikacije bo v juniju prehajal preko treh znamenj, v prvem delu meseca bo še počasen in orientiran na zemeljske stvari, predvsem na uresničevanje zastavljenega, v drugem delu bo nekako izgubljen in neresen, na koncu meseca pa bo postal pravi zapečkar. Pričakujemo lahko poplavo čustev, več se bomo posvečali svojim bližnjim,  premlevali bomo že zdavnaj premleto, predvsem pa se bomo malce umirili, manj bo druženja in veseljačenja.

Oven 21.03. do 20.04.

Junij še vedno ni vaš mesec, nekako ni v vašem stilu in ritmu. Ne  gre in ne gre, vse je tako počasi. Tudi s čustvi vam ne gre, kot da niste v svoji koži, takšna občutljivost, le kje se je vzela. Maturanti in šolarji ovni, prav v teh dneh boste najboljše »iztisnili » iz sebe. Le pretiravanj in idealiziranja se ognite, pa seveda delajte, študirajte, pa bodo rezultati.

 Bik  21.04 do 20.05.

Biki boste igrivi in samozavestni, polni idej in pobude. Na finance popazite, čeprav se vam zdi, da je odlično, res bo denar pritekal, a bo hkrati tudi odtekal. Čustveni del pa bo nekako odtujen iz vašega življenja, umaknjen in osamljen. Previdno v prijateljstvih, ne pričakujte preveč, ker sledi razočaranje.

 Dvojčka  21.05. do 20.06.

Junij je vaš mesec, Sonce in Venera sta v vašem znamenju, lepo vam je v prvih dneh poletja, prelepo, saj je to zgolj lažni občutek, iluzija. Vaš vladar se je odmaknil, želi si osame in miri. Zato ne bo toliko veseljačenja, bo pa več  razmišljanja, načrtovanja in premlevanja za nazaj. Če si boste vzeli čas za sebe, se umirili in se malce oddaljili od trenutnega dogajanja, boste presenečeni nad močjo in priložnostmi. A le preko sprememb se vam obeta najboljše.

Rak  21.06 do 22.07.

Nekako si ujet, imaš težave v odnosih, nič resnega in hudega, a ne moreš in ne moreš do tistega, kar si želiš. Kot da si na gugalnici– veliko se obeta, a na koncu vedno nekaj zmanjka za popolno srečo. V zadnjem delu meseca bo veliko bolje, prvo bo Venera planet ljubezni prestopila v tvoje znamenje, za njo pa še Sonce. Potrpežljivost obrodi sadove.

Lev  23.07 do 22.08.

Se dogaja, se dogaja, pa še več se bo. Si zvezda med prijatelji in znanci, a ne pretiravaj za vsako ceno, ne pozabi na sebe in svoje potrebe. V ljubezni pa zatišje in en sam hlad. Če boš obvladoval in pravilno usmerjal svoje misli, postoril vse kar je potrebno, boš presenečen nad rezultatom. Tudi finančni učinek bo dober. Le čustev in dela ne pomešaj med seboj.

 Devica 23.08. do 22.09.

Ne pričakujte preveč oziroma previdno pri vseh sodelovanjih in partnerstvih, pa če še tako dobro kaže. Uporabite svoj briljanten um, čeprav vam v teh dneh malce ponagaja s svojo počasnostjo, a se lahko zanesete nanj. Če ste potrpežljivi, dobite največ. Poiščite svojo kreativnost, ustvarjalnost in pozabite zgolj na uporabnost. V ljubezni se enostavno prepustite, ne analizirajte in ne premišljujte.

Tehtnica 23.09. do 23.10.

Odličen čas za študij, imate občutek, kot da vam ge kot po maslu, a brez vloženega dela vas bo končni rezultat razočaral. Delajte po pravilih, ne iščite bližnjic, na ta način vam ne bo uspelo. Popazite na finance, ne pretiravajte. V družini  boste odkrivali skrivnosti. Malce popustite, ne manipulirajte, kaj spremenite in  bo dober za obe strani.

Škorpijon 24.10. do 22.11.

Polni ste sami sebe, pa čeprav je vaš vladar še vedno v vzratnem gibanju. Je kot laserski žarek, usmerjen, odločen in nepopustljiv. Samozavest ne bo vaša odlika v tem mesecu, pa ne poslužujte se manipulacij in zavajanja, da bi pridobili notranjo moč. Ste močni navzven, le lastna vrednost je na psu. Tudi najmočnejši kdaj podvomijo v sebe.

Strelec 23.11. do 21.12.

Ne gre in ne gre vam. Vse kar se domislite, vse pobude in akcije so že v kali zatrte. Težave vam povzroča izvorna družina, ne dobite tisto kar vam gre. Veliko bolje vam gre v ljubezni in partnerstvu, ognjevito, a polno sprememb. Predajte se ljubezni, a se zavedajte, da v pravem odnosu ni prostora za manipulacije.

Kozorog  22.12 do 20.01.

Imate občutek, da za vas ni ovir predvsem, če ste kreativni in ustvarjalni. Priložnost sem vam ponuja v tujini. Če ste študent iztisnite največ v tem spomladanskem delu, ne odlagajte izpite v jesen, pa čeprav se včasih prikrade neznan strah ali dvom. Previdno pri sprejemanju dogovorov, vzemite si čas za razmislek, predvsem si pa vse zapišite.

Vodnar 21.01. do18.02.

S financami previdno, najbolje da kar pospravite na varno vse kartice, drugače bo preveliko razočaranje. Lepo vam gre v ljubezni, a ostanite realni, pa saj veste kaj hočete in želite. Morda občutite nerazumevanje ali pritisk s strani prijateljev, kar vam jemlje energijo in ubija ustvarjalnost. Odmaknite se od njih, posvetite se ljubezni in svojim hobijem.

Ribi 19.02. do 20.03.

V tem mesecu boste še bolj zasanjani, a hkrati zelo senzibilni in občutljivi. Razdvojeni ste sami v sebi, saj si vaša vladarja Jupiter in Neptun stojita nasproti in vas preizkušata. Ne gre in ne gre, s katerega koli konca pogledate eno samo nasprotovanje ali prilagajanje, vi pa si želite samo mir in samoto. Podporo poiščite med prijatelji.

   
Prijava in naročila

Prenos e-knjige

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige

Kontakt

Mojca Gregorčič
Grecoman d.o.o.

Telefon: 00 386 41 639 408
E-mail: info@center-m.si

Facebook: Center-M-Mojca-Gregorčič