Prenos e-knjige o hipnozi

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige o hipnozi:

Novosti/dogodki

Aktualno

KAJ NAM OBETA NOVO LETO 2017

30. december 2016

NOVO LETO – LETO 2017, leto Sonca in po kitajskem horoskopu leto petelina

Leto 2016, leto Marsa nas je pošteno izmučilo, na trenutke celo prestrašilo. Mars je osnovna in prvinska energija,  Mars je brezglavi bojevnik in zaslepljen vojščak, ki ga ne zanimajo dejstva, ne on se slepo bori tukaj in zdaj, rane  pa si bo celil kasneje, seveda če preživi.  Priča smo bili številnim vojaškim spopadom in terorističnim napadom, predvsem pa se je vse to dogajalo in se še dogaja v naši bližini, dobesedno na našem pragu. V letu 2016 je naša realnost postala drugačna.

Po kitajskem horoskopu bo leto 2017 v znamenju Petelina, ki ga zaznamuje odkrita in neposredna komunikacija, delavnost in nenehno izpostavljanje,  saj je petelinu pomembno, da je prvi in edini, pa čeprav le na svojem dvorišču.

Po kaldejskem in planetarnem zaporedju bo letošnje leto v znamenju Sonca. Popolnoma drugačne energije nas bodo obdajale, kar že čutimo, več bo optimizma, v ospredje prihajata kreativnost in ustvarjalnost. V astrološki karti arhetipsko Sonce predstavlja osebno rast in razvoj, našo voljo, govori o našem uspehu v življenju. Predstavlja moški princip - močnega, uspešnega, velikokrat zrelega moškega na položaju. Sonce je avtoriteta, je moč, je uveljavljanje, je tudi ego in je naša pot skozi življenje, saj moramo naša Sonca v življenju doseči skozi vzpone in padce.

A vsa Sonca niso enako močna, najmočnejša Sonca imajo osebe rojene od zgodnje pomladi do poletja, Sonce se najbolje počuti v znamenju Ovna in Leva.

A ne glede na naše osebno Sonce, bomo v letu Sonca občutili več notranje moči in poguma, v nas se bo budila ustvarjalnost, polno bo novih idej, lažje se bomo povezovali z drugimi, tako na osebnem kot poslovnem področju. A na drugi strani, se bo negativen vidik Sončevega vpliva izražal skozi poudarjen egoizem, pohlep, željo po moči in nadvladi.  

Najpomembnejša obdobja v prihajajočem letu, zaznamujejo obdobja mrkov – to so še posebej močne lunine mene –  to so obdobja čiščenj in preobrazbe, ter posledično novih začetkov. Sončev mrk prinaša nove začetke, sproži nekaj novega in je pobudnik sprememb. Čez dva tedna po Sončevem mrku, pa nastopi Lunin mrk in privede zadeve do vrelišča,  da se lahko dovršijo in že imamo prve rezultate.

Letos bomo imeli 4 mrke in sicer 2 delna Lunina mrka in 2 popolna Sončeva mrka.  

Prvi letošnji mrk bo že 11. Februarja, to bo delni Lunin mrk v znamenju leva na mentalni osi in bo aktiviral področja komunikacije, sporazumevanja in dogajanja v nam bližnji okolici. Sledil mu bo popolni Sončev mrk že 26.02. v znamenju rib, kateri bo ponovno obudil že začete stvari iz lanske jeseni, predvsem na področju vseh vrst odnosov, dogovarjanja in usklajevanja. Globalno gledano pa bo njegov vpliv najmočnejši na področju južnega dela afriške celine in J Amerike, konkretneje v  Peruju, Argentini in Čilu. Tu je v tem času povečana verjetnost elementarnih nesreč.

Jesensko sezono mrkov začenjamo 7. avgusta z Luninim mrkom, ki se bo zaključil s popolnim Sončevim mrkom 21. avgusta v znamenju leva in v  povezavi s planetom Uranom – planetom novih idejami, razvoja,  pa tudi uporništva. Pričakujemo lahko nova odkritja na področju tehnologij in prebujanje kolektivne zavesti. Najmočnejši vpliv bo imel na področju centralnega dela S Amerike.

Kaj se obeta Sloveniji v prihajajočem letu, letu Sonca ? Končno bomo dočakali malce več optimizma in širine že v februarju, vpliv  pa se  bo čutil vse do zgodnjega poletja, ponudila se bo priložnost za boljše razumevanje drugih, morda končno prepoznamo skupne cilje in se ponovno povežemo v celoto kot narod. Odpirajo se nam priložnosti v sodelovanju s  tujino, predvsem v poznem poletju tja do oktobra.  Na jesen pa so možni ponovni izrazi nezadovoljstva in upora proti oblasti vse tja do decembra, ko bomo nekako zamrznili v svojih hotenjih in pričakovanjih.

In kaj se nam priporoča kot posamezniku v letu Sonca ? Bodimo ustvarjalni in igrivi, dovolimo si, da se v nas prebudijo nove ideje in zamisli, katere bomo pogumno in odločno materializirali. Obudimo otroka v sebi, ki se brezskrbno igra v peskovniku in prepušča in predaja. Bodimo kreatorji svojih življenj, saj nas v takšnih letih podpira univerzum, seveda ne vse enako, ene bolj, druge manj, priložnosti pa imamo vsi.

Uživajmo v novem letu, letu 2017.

Želim vam srečno, zdravo, ljubezni in uspehov polno novo leto.

   
Vse objave

Prenos e-knjige

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige

Kontakt

Mojca Gregorčič
Grecoman d.o.o.

Telefon: 00 386 41 639 408
E-mail: info@center-m.si

Facebook: Center-M-Mojca-Gregorčič