Prenos e-knjige o hipnozi

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige o hipnozi:

Novosti/dogodki

DELAVNICA KARMIČNE ASTROLOGIJE
IDEJE ZA IZVIRNA DARILCA, NEKAJ TUDI BREZPLAČNO

Aktualno

KAJ NAM PRINAŠA APRIL ?

01. april 2016

APRIL - mesec retrogradnih planetov

Retrogradnost je nasprotje direktnosti, takšna bo energija meseca pred nami, predvsem v zadnjem delu. Vse se bo upočasnilo, obrnili se bomo v sebe, več se bomo ukvarjali s preteklostjo, kot s prihodnostjo. V marcu smo dočakali in preživeli spomladansko sezono mrkov, imeli smo astrološko novo leto – prvi pomladni dan ali spomladansko enakonočje – 20.03.2016. Jupitru, Saturnu in Plutonu se bosta na retrogradni poti pridružila še osebna planeta Merkur in Mars. Merkur bo upočasnil naše delovanje na področju medsebojne komunikacije, dogovorov, dodal bo kakšno dodatne težave v prometu. Mars – naša prvinska energija pa bo nekako ohromljena. A vse to se le splošne informacije, pomembno je kako kakšna sta Merkur in Mars v rojstnih astroloških kartah, v katerih znamenjih in hišah sta in kako sta preko aspektov povezana s preostalo karto. Predvsem Ovni, Dvojčki, Device in Škorpijoni lahko pričakujejo upočasnjen ritem življenja navzven, več se bodo ukvarjali sami s seboj in s svojo preteklostjo, kar pa sploh ni slabo, pa saj poznate tisto misel : »Vsak ima s seboj ravno prav dela za celo življenje, toliko - da na druge še pomisliti ne more«.

Oven  21.03. do 20.04.

S prehodom Sonca v znamenje ovna je napočil vaš čas. Polni ste idej, pobud in naglih sprememb,  a sami v sebi ste razdvojeni. Vsega je preveč, eno vam prišepetava razum, drugo srce. Po 17. aprilu se boste umirili in se intenzivno začeli ukvarjati s seboj in preteklostjo. Kar nekako poduhovljeni boste, kar ni ravno vaša odlika. Le stik z realnostjo ohranite, pa boste varno prišli skozi mesec.

Bik  21.04 do 20.05.

Z visokimi ideal in zahtevami se soočate že nekaj časa, kot da nič na tem svetu ni dobro za vas, a bo kmalu bolje, predvsem v drugi polovici meseca boste na svojem, močni in odločni, predvsem pa prizemljeni in realni. Morda vas prav v tem mesecu zamika potovanje, če ne drugače,  ostanete doma in prebirajte popotniško literaturo.

Dvojčka  21.05. do 20.06.

Akcija, akcija, polno idej in želja, a malo rezultatov. Tako nekako bo do 28. aprila, potem pa preobrat, končno mir, umik v globine svoje duše in uma. Čeprav vas v prvem delu meseca noro vodi nevidna sila, popazite na svoje besede,  raje se posvetite intelektualnemu delu, razmišljajte, planirajte, ne bojte se norih idej, saj jih boste proti koncu meseca pretehtali in izluščili najbolje.  Previdnost v sodelovanju z drugimi in v partnerskih odnosih, pa čeprav vas bo mikalo, da bi vse spore zgladili med rjuhami, se to dolgoročno ne obnese.

Rak  21.06 do 22.07.

V tem mesecu se boste razdajali na dveh koncih,  strastno in s srcem boste pri svojem ljubezenskem ali zakonskem partnerju, vaš ego, vaša drža navzven pa bo usmerjena v prepoznavnost in kariero.  A močnejšo podporo energij imate na kariernem delu, izkoristite te nove energije ovna, predvsem za spremembe, za nove poti in razmišljanja. V partnerstvu pa bo na trenutke premočno, preveč zahtevno in posesivno. Bolj se bo mesec bližal koncu, bolj boste občutili ujetost in manipulacije na čustvenem delu. Pa že tako ste raki na nek način ujetniki emocij.

 

Lev  23.07 do 22.08.

Imate občutek, da finančno dobro stojite, a občutki velikokrat varajo. Popazite na denar, pri najemanju kreditov dobro pretehtajte vse pogoje, da vas kasneje ne preseneti droben tisk, trenutek streznitve je lahko velikokrat kruto spoznanje. Ne zanašajte se na znani rek – bo že kako, se bomo kasneje sekirali.  Težave in ohladitve na ljubezenskem področju bodo izrazite. Najbolje se boste potolažili in ponovno vzpostavili ravnovesje v sebi skozi dobro knjigo, poglabljanje v filozofska vprašanja bivanja in popotovanja v tuje kraje.

Devica 23.08. do 22.09.

Čeprav imate občutek, da vam kar gre, ste še vedno preskromni, še več vam pripada, le vzeti si je treba.  V družinskem krogu bo napeto, dinamično, veliko starega in nerazrešenega se ponovno aktivira v drugem delu meseca in ne računajte na partnerja, preveč bo zasanjan in izgubljen v svojem svetu, da bi vas razumel, kaj šele pomagal. Rešitev poiščite v ustvarjalnosti in kreativnosti, pa ne v vsakdanjem delu, za božjo voljo – poslušajte že otroka v sebi.

Tehtnica 23.09. do 23.10.

Pa snemite že rožnata očala in realno poglejte na svojega partnerja in vajin odnos, da ne bo kasnejše ozaveščanje preveč boleče.  V tem mesecu se vam obeta največ dogajanja prav na področju odnosov in partnerstva, v energiji ovna  - veliko akcije, spodbud, pa malo realizacije. Se pa vsaj premakne, a iz zasanjane nerealnosti v ognjeno akcijo, delovanje je različno, izkupički pa podobni. Nič.

Škorpijon 24.10. do 22.11.

Delo, delo, delo  je vaš moto v mesecu aprilu, finance pa tako, tako. Zagotovo ne bodo odraz vašega dela - tolažite s tem, da ni vse v denarju. Poskrbite za svojo samozavest, čeprav ste navzven močni in nepopustljivi, je lahko velikokrat prav trma odraz nezaupanja v sebe in spremembe. Izbirajte besede in vsaj kdaj malce popustite. Uživajte v svojem okolju, med svojimi bližnjimi, povabite jih v teh lepih spomladanskih dneh na prvi piknik v naravi. Pa na sosede ne pozabite.

Strelec 23.11. do 21.12.

Na eni strani ste polni idej in pobud, mislite da za vas ni ovir, a hitro  se spremeni situacija, enostavno zamrznete. Vse kar imate namen postoriti, naredite v prvi polovici meseca, kasneje bo še težje. Vse to dogajanje že dodobra načenja vašo samozavest, na finančnem področju se čutite prikrajšane, a le ni tako slabo. Včasih ne dobimo pravega občutka. Nehajte se ukvarjati s seboj in zaupajte ljubezni, prebudite ustvarjalnosti v sebi in uživajte življenje, pa saj ste strelec, polni optimizma in zaupanja in dobro veste za vsakim dežjem posije sonce.

Kozorog  22.12 do 20.01.

Tudi vas se dotaknejo čustva, a pazite da ne prerastejo v strasti. Prepustite se in ne načrtujte vse, dovolite si malce sproščenosti. Čim manj govorite, pa saj vas tako ali tako nihče ne bi razumel. V krogu družine se boste dobro počutili, navkljub njihovi  površnost. Morda se lotite prenove doma,  presenečeni boste koliko idej se vam poraja ob tem.  Počivajte, saj občutite že prve simptome spomladanske utrujenosti, energije ni in ni, pa še neutemeljen, neznan strah ali tesnoba vas izčrpavata.

Vodnar 21.01. do18.02.

Odlični ste v komunikaciji, predvsem z osebami s katerimi niste v čustvenem odnosu. Cenjeni in sprejeti ste med enako mislečimi, polno je idej in pobud. A vse to vam v tem mesecu ni dovolj, sami pri sebi ne občutite spodbude in priznanja, to pa spodkopava vašo samozavest. Z denarjem pa kot, da ne veste kaj bi, vse je super, če je denar  ali če ga ni denarja. Ohranite nadzor nad financami in si ne naložite prevelikih bremen za prihodnost.

Ribi 19.02. do 20.03.

Še vedno ste izgubljene v globinah svojega uma in duše, čeprav je Sonce že prestopilo v ognjenega ovna. Sanjarjenje se nadaljuje, spodbujeno z novimi energijami, zadovoljni ste s seboj in z vašimi financami. Težave se nakazujejo na področju kariere in prepoznavnosti, a kaj ko ste zaverovani v sebi in tega ne vidite in ne občutite. Partnerstvo vas osrečuje, imate občutek varnosti in sprejetosti,  verjamete,  prepričani ste, da je prav partnerstvo v tem mesecu  vaše življenjsko poslanstvo. 

   
Prijava in naročila

Prenos e-knjige

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige

Kontakt

Mojca Gregorčič
Grecoman d.o.o.

Telefon: 00 386 41 639 408
E-mail: info@center-m.si

Facebook: Center-M-Mojca-Gregorčič