Prenos e-knjige o hipnozi

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige o hipnozi:

Novosti/dogodki

DELAVNICA KARMIČNE ASTROLOGIJE
IDEJE ZA IZVIRNA DARILCA, NEKAJ TUDI BREZPLAČNO

Aktualno

Kaj se vam obeta v tednu od 12.02.2018 dalje

12. februar 2018

OVEN – Še  vedno vam povzroča težave osredotočenost, a v tem tednu bo še izraziteje, kot da izgubljate tla pod nogami. Ne gre in ne gre, pa kaj, ko se vam ponuja toliko zanimivega. Priložnost bo v sredo, tik pred mrkom, da končno zaključite zgodbo. Vi že veste katero, pa ni samo ena.

BIK – Tudi zemeljskemu biku se to dogaja. Sanjate, idealizirate ali pa si želite miru. Presenečeni ste, kako vam to godi, kako ste zadovolji sami s seboj.  Uživajte v tem in pritegnite še partnerja, dobro  vama gre, pa čeprav brez besed.

DVOJČKA –  Le kje se jemljejo odeje, le od kje ta naravnanost in želja po spremembah, navadno druženje prehaja v nekaj več, pa niste morda vi pobudnik upora, imate vizijo in konkretne rešitve. Popazite na pravo mero. Pohitite v tem tednu, v nedeljo se stvari spremenijo, še bodo ideje, a jih boste veliko težje«prodajali«.

RAK – Osredotočeni ste v povezovanja vseh vrst, čutite da ste z drugimi močnejši, pa čeprav ne gre vedno po vaših tirnicah. A neka nevidna sila vas vleče, globoko v sebi čutite nemoč in nesposobnost upiranja.  Bodite previdni, tudi doma, še posebej v petek in soboto.

LEV – Do nedelje imate čas, da dorečete stvari,  jih razložite in pritegnete druge.  V sredo in soboto boste uspešni in prepričljivi, a imejte pravo mero. V sredo pred mrkom pripravite še zadnje povzetke, v soboto pa sledi akcija. Ne zamudite priložnosti, izkoristite svojo moč prepričevanja, kar za nadaljevanje v bližnji prihodnosti ne velja. Drugače boste morali z akcijo počakati  do začetkov pomladi.

DEVICA – Do nedelje vam bo šlo kot po maslu. Izdelajte načrte, preuredi plane in preverite potek v delovnem okolju , saj vas končno poslušajo in sprejemajo, vam sledijo in priznavajo podporo. V osebnem partnerstvu pa je tako prijetno, včasih že čarobno. Uživajte v trenutkih, učite se prepuščanja in opuščanja kontrole. Pozitivno boste presenečeni.

TEHTNICA – Ne odlašajte, lotite se in končajte, pa čeprav sami, saj vam gre odlično. Ne izgubljajte časa za prepričevanje, le kdo bi vas razumel. Zavedajte se svoje moči , pričakujte  dober finančni rezultat  vašega delovanja in podporo družine.

ŠKORPIJON – Čeprav so prisotna nihanja na finančnem delu, veliko je prilivov, pa tudi odlivov,  vas ne skrbi, ker se zanašate na sebe. Prav kreativni in izvirni ste v načinu svojega delovanja. Že res, da vam v financah ni nihče kos, a ne izgubite tla pod nogami. Zdrava kmečka pamet naj vas vodi, pa bo.

STRELEC – Ni in ni miru, včasih je še vaz vsega preveč. Fizično porabite presežke energije, namesto da se zapletate v neskončne in neproduktivne scenarije, kaj bi bilo, če bi bilo. Brez veze, mečete energijo skozi okno, raje se povezujte z enako mislečimi, družine pa se izogibajte v razpravah, ker vam ne znajo in ne morejo svetovati. 

KOZOROG – Si predstavljat, da bi imeli vso to samozavest, to notranjo moč in paleto čustev nenehno pri roki celo življenje.  Seveda ne, ker potem to ne bi bili vi. Vse bi šlo prehitro in prelahko.  A bolje, da ta občutja in razmišljanja ne delite, ker vas že tako malce postrani opazujejo, kaj se vam dogaja. Obrnit igro sebi v prid in vi postanite opazovalec, še več predvidite potek dogajanj in scenarije odzivov drugih, pa se pri tem dobro zabavajte in učite.

VODNAR –  Stisnite zobe in naredite kar je potrebno. Nedelja je zadnji rok za udejanjanje idej ali pobud, ki že dolgo tlijo v vas. Po nedelji, pa sledi občutek - kot, da izgubite tla pod nogami, kot, da se podate v drugo dimenzijo. Nihče vas ne bo poslušal ali vam sledil, ker vas enostavno ne bo razumel. Do srede marca bo tako.

 RIBI – Vedno bolje vam gre, kot da obvladujete situacijo, ste presenečeni. Od nedeljskega jutra bo še bolje za vas. Uživajte v sojem času, prepuščajte se zadovoljstvu in občutku v sebi, kot da se svet vrti po vaših pravilih.  Ne poslušajte prijateljev, ki vam vsiljujejo svoj sistem in red. Poslušajte sebein uživajte.

Prijava in naročila

Prenos e-knjige

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige

Kontakt

Mojca Gregorčič
Grecoman d.o.o.

Telefon: 00 386 41 639 408
E-mail: info@center-m.si

Facebook: Center-M-Mojca-Gregorčič