Prenos e-knjige o hipnozi

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige o hipnozi:

Novosti/dogodki

DELAVNICA KARMIČNE ASTROLOGIJE
IDEJE ZA IZVIRNA DARILCA, NEKAJ TUDI BREZPLAČNO

Aktualno

Kako uporabiti astrologijo v vsakdanjem življenju

16. oktober 2016

 

UPORABNA ASTROLOGIJA   ali kako uporabiti astrologijo v vsakdanjem življenju

Naj bo letošnji jesenski čas malce drugačen, aktiven in hkrati poln novih spoznanj in zavedanj, ko bomo skozi preučevanje in odkrivanje astroloških zakonitosti spoznavali svoje astrološke karte - spoznavali sebe in prišli do odgovorov, na katere čakamo že celo življenje. Morda boste prvič ozavestili kaj so vaše resnične potrebe – to nam pove naša Luna v astrološki karti, kaj so naše življenjske naloge – to je naše Sonce in pozicija severne Lunarne zanke. Ozavestili boste, zakaj so vaši partnerski odnosi tako naporni, zakaj vam s prijatelji ali otroci gre kot po maslu, zakaj imate večne težave z osebnimi financami, pa čeprav ste študirali ekonomijo. Kako je z vašo samozavestjo, kakšen je bil in je vaš odnos z očetom in kako sprejemate posledično avtoritete. Odgovori na vse to se vam bodo odstirali skozi preučevanje in učenje astrologije.

Morda delate z ljudmi, pa ste velikokrat v dilemi, kako in kaj. Prepozno prepoznavate njihove osnovne karakterne lastnosti – kako razmišljajo, kako čustvujejo, kje so njihove prednosti in slabosti. Ste v dilemi kako ustrezne ljudi postavi na ustrezno mesto. Ta dvom, to težavo lahko razrešite z znanjem astrologije, saj z njeno pomočjo lahko že v nekaj trenutkih dobite osnovne informacije o psihološkem profilu posameznika, kako se povezuje z vami,  pa čeprav imate samo njegov rojstni datum, brez časa rojstva.

Skozi jesen in zimo tja do novega leta, se bomo srečevali enkrat tedensko, v sredah ob 18. uri v manjših skupinah do 5 oseb, po tri šolske ure, se učili osnov astrologije in ob koncu vsakega modula preučevali lastne astrološke. Poudarek je na praktičnem, konkretnem delu, saj so to delavnice.

Stojim za tem, ker imam znanje in izkušnje in vem, da boste ob koncu delavnic lahko razložili svojo ali katero drugo astrološko karto skozi 12 korakov, ker vam bom dala znanje, vam posredovala moje izkušnje in vam dala ustrezna, uporabna gradiva, ki vam bodo v veliko pomoč.  

Lahko imate predznanje ali ste popolni začetnik, pomembna je želja po novem, po še neodkritem. Vsak modul je zaključena celota, tako lahko obiskujeta vsa srečanja ali pa se udeležite posameznih. Cena posameznega srečanja je 33 eur z ddv in vključuje 3 šolske ure, gradivo za vsak modul, izris rojstne astrološke karte, osvežilne napitke in sadje v odmorih.

Kje - na Zemljemerski ulici 12 v Ljubljani, v stavbi Geodetske uprave v Ljubljani.

Kdaj -  vsako sredo ob 18. uri.

Več informacij na mojca.gregorcic@gmail.com ali 041 639 408

  I. modul - Planeti in znamenja   II. modul – Astrološke hiše   III. Modul – Planeti in astrološke hiše skozi znamenja in ključ horoskopa, pomembne stopinje posameznih planetov.   IV. modul –  Glavni aspekti   IV. modul –  Sonce, Luna, Ascendent, vladar Ascendenta in njihova  umestitev v rojstni karti – osnovni psihološki profil osebe .     V. modul –  Aspekti II in konfiguracije   VI. modul –  Lunacije in mrki, pospeševalci dogajanj v naših življenjih.     VIII. modul – Lunarne zanke, Lilit in Kiron.    IX. modul -  Sinteza vseh modulov.

 

 

   
Prijava in naročila

Prenos e-knjige

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige

Kontakt

Mojca Gregorčič
Grecoman d.o.o.

Telefon: 00 386 41 639 408
E-mail: info@center-m.si

Facebook: Center-M-Mojca-Gregorčič