Prenos e-knjige o hipnozi

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige o hipnozi:

Novosti/dogodki

Aktualno

LUNIN PLES IN SONČEVA ZNAMENJA

25. februar 2018

Lunin ples skozi teden in horoskop za Sončeva znamenja

Aktiven teden se nam obeta vse do petkovega jutra, do polne Lune v  devici. Prvi dnevi novega tedna bodo čustveno obarvani z Luno v raku, posvetimo se domu, svojim bližnjim, kasneje z Luno v levu do četrtkovega jutra, pa bodo zelo aktivni dnevi, polni nemira. V teh dneh začnimo vse kar smo si zadali v tem lunarnem mesecu, pa imamo lahko ob polni Luni bomo že prve rezultate. Malce miru nam prinese nedelja s celodnevnim vplivom Sonca in Neptuna, ter Venere in Merkurja. Prijetno, sproščeno in družabno nedeljo si privoščite.

OVEN –Sami sebi ste največji sovražnik, a se vse odvija tako skrito in prikrito, da še opazite ne. Prepričani v svoj prav vztrajate v zablodah, upoštevajte izkušnje lastne družine in se podajte na pot korenitih sprememb. Le tam vas čaka uspeh.

BIK – Uživate v trenutnem položaju, pa čeprav sta se z arhetipskim partnerjem v laseh, prebrano med vrsticami – libido vas pušča na cedilu. A imate srečo z razumevajočim partnerjem.

DVOJČKA – Se sprašujete kaj imajo vsi proti vam, vi pa se tako trudite za sožitje in sodelovanje. Pa nobenega odziva. Vsi so tako površni, brez občutka, a imate priložnost, da pogledate na stvari z drugega konca palice, tisto kar je neprestano očitajo vam, sedaj vi oponašate drugim.

RAK – Če pa v tem tednu ne boste uživali v ljubezni, ne boste nikdar. Lepo se vaša vladarica povezuje z največjim dobrotnikom Jupitrom in ostalimi akterji, vas pa navdajata romantika in hrepenenje. Od partnerja žal ne bo takšnega odziva,  hladen in distanciran, vas na trenutke poizkuša še zmanipulirati. A predajte se ljubezni v sebi – ljubezni do konjičkov, do vaših krvnih otrok in do kreativnega otroka v sebi.

LEV – Velike spremembe in transformacije se vam obetajo v prihajajočem tednu, a na srečo jih v svojem umaknjenem svetu ne boste občutili kot veliko breme. Osama in mir so vaši zavezniki v tem stanju, privoščite si ju v veliki meri.

DEVICA – Težko razumete, kaj se dogaja z vsemi okoli vas, kako so lahko tako zaslepljeni. Nobeno prepričevanje ne zaleže in ne bo. Najhujša nasprotovanja doživljate v družini, takoj so na barikadah, vi pa jim želite samo dobro. Ne prepričujte prepričane, to je samo izguba vaše energije, ki jo še kako potrebujete.

TEHTNICA – Čarobnost pa še kar traja, ljubezen se je vstopila na velika vrata, a prvi znanilci sprememb so že tu – nekontrolirana in na trenutke groba komunikacija vas opominja, da ne bo vedno tako. Tudi v poslu vam gre odlično, v tem tednu lahko pričakujete izboljšanje na finančnem delu.

ŠKORPIJON – Izkoristite svojo moč v prepričevanju drugih. Podelite svoja znanja in spoznanja, saj vam trenutno sledijo brezpogojno. Zares vam zaupajo, ker čutijo vašo iskrenost, saj o vaši sposobnosti manipulacije ni nobenih sledi. Le vam je ta način delovanja,  brez boja malce tuj, vse je preveč lahkotno in tako za vas brez vrednosti.

STRELEC – Toliko idej je v vas, dobra intuicija je vaša odlika, a hkrati velik nemir. Skrbi vas, a na srečo ali žalost vam je ta občutek običajno tuj, zato je še toliko težje. Ko bi imeli vsaj nekoga, ki bi vam pomagal, a ga ni. Vi pa sami in osamljeni, na trenutke preplašeni in brez samozavesti.

KOZOROG – Še sami ne veste kaj se vam dogaja, kot bi vam misli in besede ušle iz pod nadzora. Pa kašne ideje, eno samo sanjarjenje, a za čuda vam je prijetno. Učite se prepuščanja in lenarjenja v tem tednu in morda pridete do zanimive ugotovitve, da je lenoba zelo kreativno stanje. Za vas vtem tednu zagotovo.

VODNAR  - Malce več miru bo v tem tednu, kot da so se vsi nekako oddaljili od vas in čas izkoristite za načrtovanje in delovanje, učinek bo dolgotrajen. Ne razmišljajte preveč o lastni ceni in o osebnih financah, to je pod vašim nivojem. Predajte se delu in zagotovo uspete.

RIBI – Pravljica še kar traja, svet še vedno vrti v vaših ritmih, vi pa samo uživajte in si privoščite življenje z veliko žlico. Le toliko se imejte na povodcu, da kasnejši stik z resničnostjo ne bo preveč boleč. Ljubezen vstopa na velika vrata, a le katera bo prava in dovolj dobra. Bodite pozorni in berite med vrsticami, ni vse zlato kar se sveti.

Vse objave

Prenos e-knjige

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige

Kontakt

Mojca Gregorčič
Grecoman d.o.o.

Telefon: 00 386 41 639 408
E-mail: info@center-m.si

Facebook: Center-M-Mojca-Gregorčič