Prenos e-knjige o hipnozi

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige o hipnozi:

Novosti/dogodki

DELAVNICA KARMIČNE ASTROLOGIJE
IDEJE ZA IZVIRNA DARILCA, NEKAJ TUDI BREZPLAČNO

Aktualno

LUNIN PLES skozi marec 2016 in prvi MRKI

29. februar 2016

Pa smo vstopili v prvi pomladanski mesec marec, čeprav še ni pomladi. Najbolj nestrpni jo že čutimo, dobesedno jo duhamo v zraku, jo prepoznamo po svetlobi.

Z marcem se začenja tudi spomladanska sezona mrkov ali lunacij. Letos bomo imeli 5 mrkov, 2 spomladi in 3 v poznem, poletnem in jesenskem času.

Kaj so mrki ? Posebne oblike lunacij. O mrkih govorimo takrat, ko imamo poleg konjunkcije, spoja, Sonca ali Lune, še konjunkcijo v določenem razmiku s severnim ali južnim luninim sečiščem.

Vsak Sončev mrk spremlja popolni ali delni Lunin mrk, ki nastopi v roku dveh tednov pred ali po Sončevem mrku. Sončevi in Lunini mrki nastopajo v ciklusih.

Sončev mrk je priložnost za nov začetek, za osebne in za fizične spremembe. Ko pa čez dva tedna nastopi polna Luna ali Lunin mrk (iz konjunkcije s Soncem se premakne v opozicijo z njim), pa vidimo kako se bodo ti novi začetki ali spremembe izrazili ali dovršili. Lahko že čez dva tedna ali pa šele kasneje, v jesenskem času. Vpliv mrkov je lahko tudi eno leto ali več.

Mrki so že od nekdaj zasidrani v zavesti ljudi kot nekaj slabega, kot prinašalci nesreče. Pa na srečo ni tako, mrki so spodbujevalci naših življenj. Vse je odvisno od naše rojstne karte in kam – na katero področje našega življenja določen mrk pade, kaj spodbudi v našem življenju, da se končno nekaj spremeni in premakne v prihodnost. Mrki  in lunacije delujejo skupaj s tranziti in progresijami. Letošnji prvi mrk bo 9. marca na 18. stopinji rib in bo popolni Sončev mrk. Budil bo področja in planete na bližnjih stopinjah in nasprotnih stopinjah v znamenju rib in device, saj mrki delujejo v parih, v opoziciji aktivirajo obe znamenji. Naslednji mrk, ki sledi v pomladanskem času bo Lunin mrk na 3. stopinji tehtnice in sicer 23. marca. Prinesel bo že prve rezultate in zaključke. Prvi jesenski mrk bo 18. avgusta, to bo Lunin mrk na 25. stopinji vodnarja.

   
Prijava in naročila

Prenos e-knjige

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige

Kontakt

Mojca Gregorčič
Grecoman d.o.o.

Telefon: 00 386 41 639 408
E-mail: info@center-m.si

Facebook: Center-M-Mojca-Gregorčič