Prenos e-knjige o hipnozi

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige o hipnozi:

Novosti/dogodki

DELAVNICA KARMIČNE ASTROLOGIJE
IDEJE ZA IZVIRNA DARILCA, NEKAJ TUDI BREZPLAČNO

Aktualno

LUNIN PLES SKOZI TEDEN DO NEDELJE 14. AVGUSTA 2016

07. avgust 2016

 

V zgodnjem PONEDELJKOVEM jutri nam je motil spanec in ali pa nas je ponesel v moraste sanje dinamičen aspekt Lune in Plutona, a na srečo se je Luna hitro izvila iz njegovega objema in s Soncem sestavila prijeten aspekt, vse je postalo lažje in prijetneje. Skozi celoten dan do večera, bomo uglašeni v sebi z Luno v tehtnici, da se bomo z lahkoto dogovarjali in usklajevali z drugimi ljudmi. Za večerni nemir pa poskrbi Uran.

V TOREK pa preobrat, spravljivi toni so preteklost, vedno bolj smo odločni in nepopustljivi, vztrajamo in trmulimo,  popoldan malce odleže, predvsem ženskam, ko se Luna in Venera povežeta z lahkotnim aspektom. Obeta se nam strasten in romantičen večer v družbi partnerja.

Malce zasanjamo začenjamo v SREDO,  a v nadaljevanju se naša intuicija še izostri in poglobi. Poslušajmo sebe in svoj notranji glas, v  dnevu prvega Luninega krajca bodo to najboljše rešitve, pa še konfliktom se ognemo na velika vrata.

ČETRTEK in dobra povezava Lune in Plutona nam bodo omogočili raziskovanja brez meja, da pa le nebo vse tako zares in na trenutke pretežavno, poskrbi Jupiter s svojim optimizmom in  ponese  Luno in nas v svetlejše plati življenja, kot predhodnica večernega prestopa Lune v ognjenega strelca.

PETKOVO dopoldne bo strastno,  velikokrat prenaporno, da si komaj sledimo, a vseeno veliko prijetneje kot popoldan, ko se združita Luna in Saturn. V trenutku vse lepo izgine, pojavi pa se strah in občutek osamljenosti. Najbolje bo, da se posvetimo delu, da načrtujemo in analiziramo, preudarno in počasi, pa zelo realistično.  Na večer pa ena sama zmeda in iluzija, Neptun in Luna si prizadevata za skupno pot, pa ne bo šlo brez kompromisa.

V SOBOTNEM dopoldnevu se nam obeta malce nemira in padec koncentracije, a na srečo je sobota dan za sprostitev in lenarjenje, naše razpoloženje pa se bo skozi preostanek dneva menjavalo kot aprilsko vreme, zjutraj in dopoldan od občutka, da imamo vse pod kontrolo in res vemo kaj hočemo, v naslednjem hipu se v nas naseli strah negotovost in sumničenja. Zvečer prinese nenadejan preobrat Uran, podkrepi pa ga Jupiter s svojimi velikopoteznimi načrti.

V NEDELJO pa si bodo osnovne energije tekom celega dne nasprotovale in se izključevale, saj bo hladna in delavna Luna v kozorogu v popolnem nasprotju z Venero in Neptunom v opoziciji. Skromnost, skrb in delo težko najdeta skupno pot z iluzijo, romantiko in  vsemi vrstami pretiravanj. Naporna nedelja predvsem za žensko populacijo.

   
Prijava in naročila

Prenos e-knjige

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige

Kontakt

Mojca Gregorčič
Grecoman d.o.o.

Telefon: 00 386 41 639 408
E-mail: info@center-m.si

Facebook: Center-M-Mojca-Gregorčič