Prenos e-knjige o hipnozi

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige o hipnozi:

Novosti/dogodki

DELAVNICA KARMIČNE ASTROLOGIJE
IDEJE ZA IZVIRNA DARILCA, NEKAJ TUDI BREZPLAČNO

Aktualno

LUNIN PLES SKOZI TEDEN do nedelje 28. avgusta 2016

22. avgust 2016

Smo v zelo intenzivnem obdobju med obema mrkoma, v fazi upadajoče Lune in  v pričakovanju Sončevega mrka 1. Septembra na 9. stopinji device.  Čas zaključevanj in priprav na nove začetke.

Zagotovo  občutite spremembo energij po včerajšnjem prehodu Sonca in Lune v zemeljski znamenji. Veliko bolj bomo realni, zemeljski in naravnani k rezultatom. Pa še nekaj, poletje se počasi, a zagotovo poslavlja, jesen prihaja na velika vrata. Jesen kot čas novih ali ponovnih začetkov, saj številni štejemo leta po preživetih poletjih in ne po koledarskem letu. Odprejo se šolska vrata, spomini na vroče poletje in prijetna druženja, pa ostajajo kot nek daljni spomin.

Današnji TOREK je in bo prijeten, zasanjan dan, saj ima Luna v biku skozi celoten dan en samcat aspekt z Neptunom.  Najbolje zaključimo dan, da gremo zvečer v kino pod zvezde.

V SREDO pa sestopimo na realna tla in se lotimo dela, polni bomo energije, nič nam ne bo odveč in pretežko, predvsem  po zaslugi Marsa in Saturna v harmoničnem aspektu. Skozi dan se bo zemeljska in delavna  Luna lahkotno povezovala z Venero, Jupitrom in Merkurjem in nekako v tej maniri tudi mi, česar se bomo loti nam bo šlo, tako na mentalnem delu, kot kasneje v konkretnih zaključkih.  Lotimo se dela v takšnih dneh, ko vse postorimo z lahkoto in mimogrede.

ČETRTEK bo pravo nasprotje srede, že res da bo Luna v igrivem in nezanesljivem dvojčku, a kaj ko Luno napadajo, dobesedno rušijo njeno stabilnost ostali planeti.  Že navsezgodaj si s Soncem prizadevata pri iskanju skupne poti, pa ne in ne bo šlo ta dan. Popoldan pa jo prvo napade Saturn, kasneje še Mars. Neprijeten  in nestabilen čas, pojavljajo se strahovi, dvomi , izgubljamo tla pod nogami, postajamo preveč kritični in netolerantni do drugih.  Zvečer se umaknimo v svoj svet, pa čeprav nas Luna in Neptun v kvadratu potegneta še globlje v zablode in iluzije.

PETEK bosta zaznamovala Mars in Neptun v kvadratu. Nekako izžeti bomo, predani sanjarjenju in daleč stran od uresničitve.  Megla in meglice Neptuna nas bodo imele v popolni oblasti. Šele zvečer sledi sprememba, kar na enkrat kot strela z jasnega, nas »udari«  novo spoznanje, rešitev ali namig.

Glavnina dinamike se bo v SOBOTO dovršila že v zgodnjem jutru, ko bomo še spali, v nadaljevanje dneva bo veliko prijetnejše, ko se bosta Luna v raku in Sonce v devici lepo podpirala in dopolnjevala, odlične energije za druženje z našimi bližnjimi v krogu družine, izkoristimo zadnje počitniške dne. Najboljše vedno pride na koncu, po prijetnem druženju z družino, pa preostanek večera posvetimo sebi in partnerju in uživajmo v čarobnosti poletne noči. Sprehod v mesečini ( čeprav Luna upada in jo je vedno manj)bo kot nalašč za ta večer.

Dobro voljo in razpoloženje bomo ponesli tudi v NEDELJSKO jutro, čeprav ga kasneje izničujeta Pluton in Uran v odnosu do Lune.  Veselje, sproščenost in čarobnost bodo vedno bolj oddaljen spomin sobotnega dne.

   
Prijava in naročila

Prenos e-knjige

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige

Kontakt

Mojca Gregorčič
Grecoman d.o.o.

Telefon: 00 386 41 639 408
E-mail: info@center-m.si

Facebook: Center-M-Mojca-Gregorčič