Prenos e-knjige o hipnozi

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige o hipnozi:

Novosti/dogodki

DELAVNICA KARMIČNE ASTROLOGIJE
IDEJE ZA IZVIRNA DARILCA, NEKAJ TUDI BREZPLAČNO

Aktualno

LUNIN PLES SKOZI TEDEN – do nedelje 31. julija 2016

25. julij 2016

Smo smo na vrhuncu poletja, včerajšnja ognjena Luna polna akcije in pobude je danes že v praznem teku, sama in osamljena vse dotlej, dokler ne prestopi danes popoldan v bika. To dejstvo daje poudarek DANAŠNJEMU DNEVU. Če se že sprašujeta zakaj je dane tako težko kaj narediti ali se dogovoriti, ste našli odgovor. Luna v prazno in mi z njo.

Jutri V SREDO bosta Sonce in Luna sestavljala dinamičen aspekt – prvi krajec, kar prinaša napetosti, nesoglasja, ko sami ne vemo kaj in kako bi, ko ne prepoznamo, kaj si resnično želimo in kaj res potrebujemo. Najbolje bo, da se ta dan posvetimo intelektualnemu delu, z lahkoto bomo ustvarjali, razmišljali in snovali nove zamisli in ideje, podpirata nas Merkur in Uran, le na cesti previdno, da ne bo prehitro.  Sredino popoldne bo veliko bolj umirjeno, lahko zasanjano. Privoščimo si lenobno popoldne nekje ob vodi, počnimo nekaj kar nas res osrečuje in presenečeni bomo nad učinkom, kako se v izbranem trenutku, v primernem okolju lahko hitro odpočijemo, naberemo novih moči, se regeneriramo.

ČETRTEK bo naporen, dinamičen dan že od zgodnjega jutra.  Vse do večernega prehoda Lune v igrivega dvojčka, bo Luna sestavljala in razstavljala same dinamične, naporne aspekte s preostalimi planeti, nam pa se lahko obetajo težave  v nerazumevanju in sporazumevanju, predvsem ženski populaciji, popoldan pa se v nas naselita še nestrpnost in nemir, vztrajali bomo na svojem, brez možnosti za kompromis. Še posebej težaven dan bo za fiksna znamenja – bike, leve, škorpijone in vodnarje.

PETKOVO dopoldne bo prijetno, postorite čim več v tem času, popoldan pa eno samo kljubovanje, ne sprejemanje  in kritiziranje, pa čeprav nam ne bo nič jasno, ne bomo popuščali. Zvečer sledi egzaltacija celodnevnega nemira, ne razumevanja  in prenagljenosti. Čim prej spat, pa bo vsaj nekaj šlo mimo nas.

V SOBOTO  zjutraj in zgodaj dopoldan se nam obeta eno samo pretiravanje, brez fokusa, kar tja v en dan. Ne naprezajmo se preveč, malo odložimo in počakajmo.  Kasneje skozi dan pa bomo uživali v prijetnem druženju, predvsem ženske. Polne bomo novih idej, kdaj tudi odkritij, le na svoj notranji glas se zanesimo in ideje in rešitve bodo vrele iz nas. Ta dan Merkur prestopi v devico, najinteligentnejše znamenje, tukaj se Merkur odlično počuti, tukaj je najboljši.

NEDELJA s čustveno Luno v raku bo prijetna, zasanjana, ravno pravšnji dan za sanjarjenje, počitek ob vodi, druženje z družino in nam ljubimi osebami. Mirno, umirjeno, spokojno. Odlično za tradicionalno nedeljsko druženje v krogu družine.

Vsi navedeni zapisi so splošno veljavni za celotno populacijo, so odsev trenutka, odsev energij, ki nas obdajajo, kaj več in osebno pa izveste na osebnem astrološkem posvetu.

   
Prijava in naročila

Prenos e-knjige

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige

Kontakt

Mojca Gregorčič
Grecoman d.o.o.

Telefon: 00 386 41 639 408
E-mail: info@center-m.si

Facebook: Center-M-Mojca-Gregorčič