Prenos e-knjige o hipnozi

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige o hipnozi:

Novosti/dogodki

DELAVNICA KARMIČNE ASTROLOGIJE
IDEJE ZA IZVIRNA DARILCA, NEKAJ TUDI BREZPLAČNO

Aktualno

LUNIN PLES skozi teden in torek brez IZGOVOROV

03. julij 2017

Današnji TOREK je odličen dan za delo in ustvarjanje, saj nas podpirajo energije, pridružite se dnevu oziroma ideji o TORKU BREZ IZGOVOROV.

SREDA bo dinamična, a večina planetarnih odnosov se bo dovršilo že v zgodnjih jutranjih urah in nas pospremilo v nov dan. Venera preskočila v igrive in nestabilne dvojčke, kar se bo odražalo na naših odnosih in na področjih, kjer nam v osebnem horoskopu vlada Venera. Nasprotovanje med Uranom in Merkurjem se bo odražalo skozi celoten dan, misli nam bodo švigale kot strele, preskakovale kot pokvarjena gramofonska plošča, nemir in predrznost na vsakem koraku, zato previdno in preudarno. Luna v strelcu nas bo navdajala z optimizmom, novimi idejami in načrti, le njen nasprotovanje z Venero nam prinaša notranji nemir, zlasti ženskemu delu populacije, obvladujte se, pa ne s pomočjo brezglavega nakupovanja, če vas še tako vabijo razprodaje.

Olja na ogenj ognjeni ČETRTKOVI Luni prilije prestop Merkurja v leva, tako bodo tudi misli in ideje še bolj zaletave in veliko potezne, a protiutež in odmik od začrtanega, bodo odnosi Sonca z Neptunom in Jupitrom – najbolje bo, da povežete sanjarjenje, pretiravanje in ustvarjanje.

V PETEK že navsezgodaj Luno ohladi strog učitelj Saturn, jo postavi na realna tla in jo pripravi za njen prestop v kozoroga. Hladno in odgovorno, a tudi ustvarjalno bo petkovo dopoldne, proti večeru nas prešine še kakšna nora, nenavadna ideja, pod večer pa se prikradeta resnost in odgovornost, malo obetov za brezskrbna poletna druženja.

V SOBOTO pa zatišje pred nedeljskim viharjem ali polno luno, malo dogajanj, le neki oddaljeni odnosi med planeti, še najbliže bo Luna z Neptunom in Jupitrom, vadite vašo prisotnost tukaj in zdaj v danem trenutku.

V NEDELJAO pa se že zjutraj dovrši polna Luna, pripelje do vrelišča celotedensko dogajanje, do točke preloma in sledi preobrat, stvari se začenjajo počasi umirjati, a izogibajte se konfliktom in destruktivnim mislim, raje razmišljate o balastu v vaših življenjih in okoli vas – o materialni in nematerialni navlaki in se lotite čiščenja.

Prijava in naročila

Prenos e-knjige

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige

Kontakt

Mojca Gregorčič
Grecoman d.o.o.

Telefon: 00 386 41 639 408
E-mail: info@center-m.si

Facebook: Center-M-Mojca-Gregorčič