Prenos e-knjige o hipnozi

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige o hipnozi:

Novosti/dogodki

DELAVNICA KARMIČNE ASTROLOGIJE
IDEJE ZA IZVIRNA DARILCA, NEKAJ TUDI BREZPLAČNO

Aktualno

LUNIN PLES SKOZI TEDEN OD 01.02. DO 07.02.2016

30. januar 2016

 

No pa smo že v drugem mesecu leta, še malo pa bo pomlad. Je že res, če ni zime do februarja, je pa v februarju zagotovo, kot zadnji pozdrav, kot zadnji zamah zmajevega repa. Naporen vikend je za nami, poln nasprotujočih si občutkov, kot spopad dobrega in zlega. Takšno je življenje in mi v njem, v nenehnem iskanju ravnovesja v nas samih in okoli nas. Po načelu, kar nas ne pokonča, nas okrepi.

Teden bomo začeli z zadnjim Lininim krajcem, z Luno v škorpijonu. Od planetarnih aspektov prihajajočega tedna bomo močno občutili ponedeljkov kvadrat Merkurja in Urana – stresno, nestrpno živčno, polno kaotičnih sprememb in povečana nevarnost v prometu. Sreda popoldan bo odličen dan za delo, saj  bosta Sonce in Luna v dobrih aspektih s Saturnom; malo čustev, a veliko vztrajnosti in predanosti delu in ciljem. Sobota – pustna sobota bo z astrološkega vidika  dinamičen dan, polno bo prevratov in sprememb.  Po živahni soboti, se pa ne popuščajmo lastni nestrpnosti in nepopustljivosti. Opazujmo  sebe in svoje reakcije. To zmorejo le najmočnejši, pa še to samo včasih.

V PONEDELJEK zjutraj se že navsezgodaj dovrši zadnji LUNIN krajec, občutili bomo nemir, občutljivost in nestrpnost, predvsem fiksna Sončeva znamenja – biki, levi, škorpijoni in vodnarji. Dodaten nemir in nestrpnost dodaja celodnevni  aspekt Merkurja in Urana. Bodite posebno pozorni v prometu in v komunikaciji.  Ne spustite se z vajeti, obvladujte se. Popoldan bo malce lažje, saj bodo Luno podpirali lepi aspekti Marsa, Plutona in Merkurja, a kaj ko tudi oni nosijo nemir, nestabilnost in nestrpnost. Ponedeljek bo dan, ko bomo lovili in hkrati prehitevali sami sebe.

V TORKOVEM jutru si bomo končno oddahnili in odpočili, fizično in mentalno, vse do prehoda Lune  v strelca, zgodaj zvečer.

SREDINO jutro in dopoldan nam prinaša nejasnost, čeprav bomo občutili notranjo moč, bo najbolje počakati do večera, potem pa akcija brez obotavljanja. Z lahkoto, brez težav, z jasno vizijo in z  dobrimi možnostmi za uspeh bomo delali pozno v noč. Izkoristimo večer in se rešimo vseh zaostankov  in vsega nedokončanega.

ČETRTEK bo dan za sanjarjenje in načrtovanje, uresničitev pa pride kasneje. V četrtek ne.

V  PETEK Luna prestopi v kozoroga, poveča se nam fokus, ambicije in disciplina, dobre rešitve ali odločitve pa se nam ponudijo šele zgodaj zvečer, a le če bomo zaupali sebi in svojim občutkom.

Kot sem že omenila, bo SOBOTA zelo dinamičen dan. Že na vse zgodaj se bodo v nas budile različne strasti, še posebno ženske pazimo, da se nam ta strast ne manifestira z brezglavim nakupovanjem in preveliko količino zaužite sladke hrane. Sobota naj bo namenjena  druženju in sproščeni zabavi, predvsem v popoldanskem in večernem  času. Dajmo si duška za pusta hrusta.

V NEDELJO po veseli soboti, pa si ne pokvarimo dobrega razpoloženja,  ne dovolimo, da nam nestrpnost in prepirljivost pokvarita vse.  Raje pojdimo ven, v naravo z nam ljubo osebo, podarimo ji pozornost in ljubezen.

   
Prijava in naročila

Prenos e-knjige

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige

Kontakt

Mojca Gregorčič
Grecoman d.o.o.

Telefon: 00 386 41 639 408
E-mail: info@center-m.si

Facebook: Center-M-Mojca-Gregorčič