Prenos e-knjige o hipnozi

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige o hipnozi:

Novosti/dogodki

DELAVNICA KARMIČNE ASTROLOGIJE
IDEJE ZA IZVIRNA DARILCA, NEKAJ TUDI BREZPLAČNO

Aktualno

LUNIN PLES SKOZI TEDEN od 14.12. do 20.12.2015

12. december 2015

LUNIN PLES SKOZI TEDEN od  14.12. do 20.12.2015

Dnevi so vse krajši, noči pa vse daljše tja do 21. decembra, do zimskega solsticija ali sončevega obrata. Solsticij je dan, ko  uradno nastopi zima, sonce pa se začne vračati na severno poloblo. Če smo popolnoma natančni ne takoj, v času solsticija Sonce obstane za tri dni, je navidezno »privezano«, kot so to poimenovali inkovski svečeniki. Navkljub muhastemu vremenu, kratkim dnevom  in splošnemu pomanjkanju svetlobe so  to posebni dnevi, saj v tem času občutimo posebne energije, odprejo se energetska vrata.  Podpira nas posebna energija, imamo moč, da lahko odpuščamo in opuščamo stvari in se pripravljamo na naslednje leto.  

Vse do božiča bomo v fazi rastoče Lune, kar nam obeta energičen čas, dovolj bo energije, da postorimo, kar smo si zadali v tem letu, le z realnostjo bodo težave.

PONEDELJEK bo zanimiv dan, poln pretiravanj, saj bo prvo Luna sestavila harmoničen aspekt z Jupitrom, nato se bo podala  v prazen tek, kasneje prestopila v svobodnega in samosvojega vodnarja. Kot da pretiravanj in nestabilnosti še ni dovolj, nas Sonce in Jupiter v kvadratu vlečeta stran od resničnosti in Neptun pozno zvečer nagovarjal,pregovarja, lahko tudi zavaja Merkurja. Vse bo nekako v oblakih, nerealno, a prijetno.  Megla okoli nas in v nas. Veliko več si bomo obetali, kot bomo na koncu dobili.

V TORKOVO JUTRO se bomo zbudili resni in odgovorni, iluzije preteklega dne so se razblinile. Čas bo primeren za resno, intelektualno delo, z lahkoto bomo načrtovali in uresničevali.  Proti večeru nas lahko presenetijo  nenadne in nenadejane spremembe, tako  v dobrem ali slabem, še posebno fiksna znamenja, saj imamo ta dan Luno v stabilnem vodnarju.

Vse kar imamo za postoriti v SREDO dokončajmo zgodaj zjutraj, tja do 8. ure. Kasneje bomo veliko manj učinkoviti, z zaključevanjem že začetega bomo še nekako opravili, vse novo pa preložimo na prihajajoče dneve. Z večerno Luno v ribah bomo bolj emotivni, senzibilni, umetniško navdahnjeni, z lahkoto bomo izražali svoja čustva. Povabite koga na večerni ogled mesta, božični koncert ali pa na ogled romantičnega filma.

 V ČETRTEK zjutraj bomo zaspani in še vedno pod vtisi zasanjanega večera, a če se nam prej ne uspe prebuditi in umestiti v dnevu,  bo za to poskrbel kvadrat Lune in Saturna malo pred poldnevom.  Popoldan ima Luna sama prijetna srečanja  s preostalimi planeti in z njeno pomočjo tudi mi, dobro nam bo šlo v sporazumevanju, le če bomo poslušali svoj notranji glas – intuicijo. Na večer pa si bodo strasti in romantika podajale roko. Pa še Venera in Pluton - najbolj prvinski ljubezenski par, bosta ta dan v strastnem odnosu.

V PETKOVEM dopoldnevu ne pretiravajte, ostanite trdno na tleh, da vam kasneje ne bo žal, ko boste na novo postavljali finančno konstrukcijo za prihajajoče praznike. V popoldanskih urah več nemira, negotovosti in razdvojenosti  - Luna bo sestavila s Soncem prvi krajec ali kvadrat in se hkrati podala tja v tri dni ali v prazno, dokler ne doseže znamenja ovna. 

SOBOTA bo en resen in delaven dan, ravno pravšnji, da lahko postorimo vse kar nam je ostalo v preteklem tednu. Zvečer pa raje ostanite doma, ne predajte se pesimizmu in črnim mislim. Popazite na besede, nekako ne bo in ne bo šlo. Malce osame nam ne bo škodilo, da nam ne  bo kasneje žal za izrečeno.

V NEDELJO pa en sam nemir in nepotrpežljivost, polno nepričakovanih preobratov, previdno v prometu in v komunikaciji, predvsem  za zračna in ognjena znamenja. Pozno zvečer pa končno zavejejo nove energije, kot da smo spregledali, nenadoma dobili rešitev ali pa nov pogled na problem.  Lepo in spodbudno za začetek prazničnega tedna.

   
Prijava in naročila

Prenos e-knjige

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige

Kontakt

Mojca Gregorčič
Grecoman d.o.o.

Telefon: 00 386 41 639 408
E-mail: info@center-m.si

Facebook: Center-M-Mojca-Gregorčič