Prenos e-knjige o hipnozi

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige o hipnozi:

Novosti/dogodki

Aktualno

LUNIN PLES SKOZI TEDEN OD 18.01.2016 DO 24.01.2016

16. januar 2016

Merkur že zmanjšuje svojo hitrost in se počasi pripravlja na obrat v direktno gibanje.Sonce bo v sredo prestopilo v svobodnjaškega vodnarja,  za njim Venera  prestopi v soboto v kozoroga.  V nedeljo  bomo imeli polno Luno, ko si bosta stala nasproti Sonce v vodnarju in Luna v levu, ko si bosta prizadevala, da bi našla vsaj nekaj skupnega  in z njima tudi mi, na eni strani nas bo vodil osebni ego, z druge strani naše najgloblje potrebe. V tem tednu pa se bodo vedno bolj pojavljale težnje po originalnosti, svobodi, pa tudi pripadnosti skupni ideji, morda po iskanju skupnega dobrega. Dobrodošla sprememba. 

PONEDELJEK bo prijeten dan s čutno Luno v biku,  dopoldan bomo z lahkoto načrtovali in razmišljali, popoldan pa že udejanjili naše sanje in cilje. Nerešljivo bo postalo na enkrat rešljivo.  Posebno ribe, raki, biki, kozorogi in device bomo brez konkurence. Preostali pa se imejte na vajetih, naj vas ne premamijo blišč in prazne obljube.

V TOREK dopoldan, pa tja do zgodnjega dopoldneva bomo lenobni in sproščeni, ne bo veliko dogajanja. Nekako tako se bo nadaljevalo v popoldan, mogoče za spoznanje živahnejše. Uglasimo se z energijami dneva, še kako nam bo koristilo v nadaljevanju tedna.

SREDA bo naporen dan, saj  jutro in dopoldan ne obetata veliko komunikacije in dogajanj, še tisto kar nam bo uspelo prepoznati ali izreči bo brez repa in glave, a za vsako ceno in slepo bomo vztrajali pri svojem, novo in drugačno nas ne bo zanimalo. Celoten dan bo nemiren, nestabilen in nervozen. Previdnost v prometu in sporazumevanju je obvezna. Bodimo previdni. Popoldanski aspekt Lune in Urana prinese naglo spremembo v razmišljanju, včasih prenaglo in že napoveduje nove energije, ko bomo bolj dovzetni za novosti, predvsem pa bomo težili k iskanju višjih ciljev, saj bo Sonce popoldan prestopilo v predzadnje zodiakalno znamenje Vodnarja.

ČETRTKOVO dopoldne bo razgiba, a nekako površno. Ženske družbe naj preskočijo skupno jutranjo kavo in se tako izognejo nepotrebnemu pregovarjanju in slabi volji, popoldan pa hitro domov, v bližino svojih dragih.

V PETKOVO jutro se bomo zbudili z novimi idejami, z veseljem bi objeli cel svet. Z lahkoto bomo sodelovali z drugimi, čutili in razumeli jih bomo. Dobro izkoristimo dopoldan. Popoldan in  zvečer pa pravi kaos, nestrpnost, nerazumevanje, manipulacije in zamerljivost. V takih trenutkih smo sami sebi najboljša družba.

SOBOTA naj opraviči svoj namen,  jutro namenimo domačim, t dan ne imejmo prevelikih načrtov, le tisto osnovno in najpotrebnejše postorimo.  Zvečer Luna prestopi v ognjenega Leva, Venera pa v kozoroga, kje ji ni najbolje. Venera planet ljubezni, partnerstva in vsega lepega ima zelo malo skupaj z najbolj organiziranim, preudarnim in potrpežljivim znamenjem kozoroga. En sam dolgčas in hlad.

NEDELJA je dan polne Lune, dinamičen dan, le s presežki energije previdno, posebno vodnarji in levi. Brzdajmo svoj ego in sebičnost. Raje se družimo in se povezujmo z ljudmi, ki podobno ali enako razmišljajo kot mi, zato ne ostajajmo doma. Odličen dan za praznovanja in srečevanja.

   
Vse objave

Prenos e-knjige

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige

Kontakt

Mojca Gregorčič
Grecoman d.o.o.

Telefon: 00 386 41 639 408
E-mail: info@center-m.si

Facebook: Center-M-Mojca-Gregorčič