Prenos e-knjige o hipnozi

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige o hipnozi:

Novosti/dogodki

DELAVNICA KARMIČNE ASTROLOGIJE
IDEJE ZA IZVIRNA DARILCA, NEKAJ TUDI BREZPLAČNO

Aktualno

LUNIN PLES SKOZI TEDEN, OD 23. NOVEMBRA DO 29. NOVEMBRA 2015

21. november 2015

Zakaj Lunin ples, zakaj ne Sončev ali Merkurjev ples? Preprosto in enostavno zato, ker je Luna najhitrejša in najbolj spremenljiva, saj v dveh dneh in pol zamenja znamenje in obarva splošno atmosfero, splošno razpoloženje, obarva energije časa in dodaja dinamiko trenutka. Luna ni planet, je svetilo in Zemljin satelit. V astrologiji je Luna pomemben kozmični princip, kateri simbolno predstavlja nenehno spreminjanje naših čustev. Lahko imamo uspešno, prepoznavno življenje, dobro kariero in spoštovanje  - vse v naravi Sonca, a če so Lunine potrebe v popolnem nasprotju z našim Soncem, nismo srečni. Le izpolnitev in zadovoljitev Luninih potreb, nas osreči. Luna predstavlja tudi našo podzavest, naš neokrnjen spomin, tako zgodovinski in genetični spomin. Je osnovni ženski princip, predstavlja dom, družino, mamo, hrano, čustveno bližino, reproduktivne organe,…  Področje astrološke karte, kjer se nahaja Luna je za nas najpomembnejše in ga moramo živeti in izživeti v naravi naše osebne Lune. Kako dnevna ali tranzitna Luna vpliva in usmerja naša življenja, pa je odvisno od aspektov tranzitne Lune z našimi rojstnimi planeti, predvsem ko se ponovijo aspekti rojstne karte.

In kaj nam obeta Luna v naslednjem tednu?

Ponedeljek začenjamo z energično, ognjeno Luno v fazi rasti – z Luno polno akcije in sprememb. Takšen bo tudi naš dan, proti večeru pa Luna prestopi v Bika, kjer se odlično počuti, sledi več umirjenosti, lažje bomo dokončali stvari, realnejši bomo in uspešnejši. A mir bo kratkotrajen, rušila ga bosta  Venera in Uran v dinamičnem aspektu, v nenehnem prilagajanju in iskanju skupnih točk. Težko bo zanju in za nas.

V torek nas bodo spremljale prijetnejše energije, od jutranje zasanjanosti, do popoldanske  energičnosti, ko za nas ne bo meja.  Tekom celega dneva nas podpirata Mars in Saturn,  aspekt garačev in ljudi z neomajno voljo.  Izkoristite dan.

Sreda bo v pričakovanju polne Lune, nemir bo naraščal, enako neusklajenost v nas med našimi najglobljimi potrebami  in željami našega ega, nasprotovanje med Luno in Soncem. Do ščipa bo Luna v praznem teku, to je čas ko s težavo kaj zaključimo. Dodatno težo dnevu doda Merkur - planet komunikacije, mladih, sporazumevanja in prometa, saj je zelo blizu Saturnu in v kvadratu z Neptunom. Previdno z besedami in v prometu.

Četrtek začenjamo z lahkotno Luno v dvojčkih, a videz velikokrat vara – tako tudi tokrat, igrivo in lahkotno energijo Lune zadušijo in spremenijo dinamični( beri težavni) odnosi s preostalimi planeti. Težko bomo kaj dopovedali drugim, ne bomo razumljeni in slišani. Imeli bomo veliko načrtov in malo se bo uresničilo. Le energije bomo imeli dovolj tekom celega dneva, a kaj nam to pomaga, če gre vse v prazno.

V petek  delajte kar znate in kjer ste dobri, počakajte na boljše čase za novosti in spremembe.

Sobotno jutro bo prijetno, zasanjano in polno navdiha, sočutni in razumevajoči bomo, a kmalu popoldne sledi preobrat razpoloženja, nemir in nestrpnost nas bosta obvladovala, zvečer pa doda svoje še kakšna manipulacija in posesija. Zgodaj se odpravite v posteljo, da si naberete novih moči in se notranje okrepite.

Nedelja z Luno v raku. Dobro občutimo upadanje energije vse od sredinega ščipa, vedno bolj se obračamo v sebe. Dan bo naporen, poln konfliktov, nestabilnosti in zmedenosti. Nekako preživite nedeljo v varnem objemu družine in doma. Vsi ostali naj počakajo na ponedeljek.

   
Prijava in naročila

Prenos e-knjige

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige

Kontakt

Mojca Gregorčič
Grecoman d.o.o.

Telefon: 00 386 41 639 408
E-mail: info@center-m.si

Facebook: Center-M-Mojca-Gregorčič