Prenos e-knjige o hipnozi

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige o hipnozi:

Novosti/dogodki

DELAVNICA KARMIČNE ASTROLOGIJE
IDEJE ZA IZVIRNA DARILCA, NEKAJ TUDI BREZPLAČNO

Aktualno

LUNIN PLES skozi teden od 25.01.2016 ...

23. januar 2016

Pred nami je dokaj prijeten teden, razen sobote. Merkur se že pripravlja na torkov obrat v direktno gibanje, kar nam obeta malce boljšo  komunikacijo, bolj lahkoten način razmišljanja in večji fokus v prometu. Merkur se bo letos še trikrat obrnil v retrogradno gibanje in sicer spomladi še 28. aprila, na koncu poletja 30. avgusta in malo pred zimskim solsticijem 2016 -  19.decembra.

Luna v padajoči fazi bo v tem tednu prispela od ognjenega leva do strastnega škorpijona. Teden ne bo prav zaznamovan s planetarnimi aspekti, le v  soboto se bo Merkur združil s Plutonom in nam prinesel težke, včasih destruktivne misli,  a Venera in Neptunom v sekstilu bosta malce blažila te naporne sobotne energije. Jupiter in severna lunarna zanka sta si še vedno dovolj blizu, tako si lahko obetamo kar nekaj optimizma v tem tednu.

PONEDELJEK bo dinamičen dan, polno bo naglih, nenadejanih preobratov in sprememb, kar nas pa velikokrat dela nestrpne in nepotrpežljive. Vsekakor ta dan poizkusimo kaj novega ali drugačnega, zgolj poizkusimo, dokončali bomo pa kateri drug dan.

Prva priložnost, da dokončamo že začeto bo že v TOREK, ko bomo dobri v starih in preverjenih stvareh,  delavna Luna v devici nas bo pri tem podpirala. Pa še Merkur se bo obrnil v direktno gibanje, veliko manj bomo komplicirali, hitreje bomo našli rešitve in razumevanje drugih. Zvečer pa bo čas za počitek, ogled romantičnega filma ali poslušanje izbrane glasbe. Bolje tako, kot da tavamo v morju iluzij.

Zgodnje SREDINO jutro bo zelo dinamično, komaj bomo lovili samega sebe, prenagli in nestrpni bomo. Potrpežljivost ne bo naša odlika, da o zajedljivosti niti ne govorim. Že zgodaj dopoldan pa se bo obrnilo na bolje, še vedno bomo hitri, a preudarni. Dobro se bomo organizirali, zlahka se bomo dogovorili  in popolnoma razumeli druge, predvsem biki, device in kozorogi, a tudi raki in škorpijoni, ne bodo veliko zaostajali. Imeli bomo izredno moč in vzdržljivost.

V ČETRTEK bo večino dneva Luna v praznem teku. Naredimo le tisto najnujnejše, rutinsko in vsakdanje delo.  A dan bo že od zgodnjega jutra izredno prijeten, poln optimizma in veselja, saj  bo Luna še dodatno povezala Jupiter in severno lunarno zanko. Popoldan pa Luna prestopi v tehtnico, v znamenje odnosov. Izkoristimo prelepe energije, izboljšajmo ali nadgradimo partnerski odnos.

V PETEK zgodaj zjutraj bomo predvsem ženske malce razdvojene v sebi, pa saj poznate tisti občutek, ko »kar nekaj« bi, pa ne veš natanko kaj. »Kar nekaj«. A že dopoldan bomo v boljši koži, natančno bomo vedeli kaj bi. Vsi, na samo ženske. Zvečer pa bomo že kar preveč resni, puščobni za petkov večer.

Še  dobro, da v SOBOTO večina nas prespi zgodnje jutranje ure, saj  bo Luna ta čas v dinamičnih, neugodnih aspektih z Merkurje, Uranom in Plutonom. Skozi dan pa ne razmišljajmo preveč, ne dopustimo strastnim in temačnim mislim, da nas prevzamejo. Počakajmo na večer, ko bodo veliko bolj sproščene energije, ko bosta zaplesala romantični ples Venera in Merkur. Kaj ko bi tudi mi zaplesali z njima v večer in na najboljši način podoživeli njuno simboliko in se zlili z energijami trenutka.

NEDELJO bo zaznamovala Luna v škorpijonu, ne bodimo preveč posesivni in manipulativni, pustimo drugim, da »dihajo » v svojem ritmu  in se raje posvetimo sebi,  si odpočijmo in naberimo novih moči. Uporabimo svoj šarm in strast na edino pravi način – prvinski način.

   
Prijava in naročila

Prenos e-knjige

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige

Kontakt

Mojca Gregorčič
Grecoman d.o.o.

Telefon: 00 386 41 639 408
E-mail: info@center-m.si

Facebook: Center-M-Mojca-Gregorčič