Prenos e-knjige o hipnozi

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige o hipnozi:

Novosti/dogodki

Aktualno

LUNIN PLES SKOZI VIKEND, Luna od dvojčka do leva, Venera pa v škorpijona

22. september 2016

LUNIN PLES SKOZI VIKEND, Luna  od dvojčka do leva, Venera pa v škorpijona

Nemir in kritičnost današnjega jutra počasi izveneva,  na plano prihaja prelep aspekt Lune in Venere, največje bogastvo ženske astrološke karte – seveda če ga imaš, ko mimogrede združuješ različne ženske vloge in v njih resnično uživaš. Že dopoldan Luna prestopi v čustvenega in muhastega raka,   prav kmalu se nam obetajo že prvi izzivi, Lunin kvadrat s Soncem, ko bomo iskali ravnovesje v nas in okoli nas z drugi ljudmi, ko nam malce ponagaja ego, kasneje pa še vse podkrepi kvadrat Jupitra. Pa saj poznamo Jupitra  - v najslabšem prinese pretiravanja. Celodnevna dinamika je že nekako nakazovala prestop Venere, vladarice ljubezni in odnosov v škorpijona, opazujte energije okoli vas – kakšna sprememba, ko Venera  iz tehtnice, katera je vedno pripravljena na kompromis in dogovor, prestopi  v strastnega, nepopustljivega in manipulativnega škorpijona. Adijo harmonija, dogovori in mediacija.

Zasanjanost in čarobnost sobotnega jutra bo okoli poldneva prekinil Pluton, vladar tranzitne Venere v opoziciji z Luno, nam pa dal priložnost, da uredimo odnose. Ne bo lahko in lepo, bo pa koristno.  Popoldan pa akcija, veliko bolj bomo realni in prijetni, vsa vikend druženja načrtujmo za sobotno popoldne.

Na srečo bomo prespali  nedeljsko jutro in se izognili nemiru in nenadnim preobratom, ter tja do popoldneva nekako vegetirali skupaj z Luno v prazno, vse do njenega prehoda  v leva.  Sledi prijetno nedeljsko popoldne in večer, le fiksna znamenja bodo imela malce težav  z usklajevanjem, ostali pa se bodo polni idej, optimizma in miru podali v nov teden. 

   
Vse objave

Prenos e-knjige

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige

Kontakt

Mojca Gregorčič
Grecoman d.o.o.

Telefon: 00 386 41 639 408
E-mail: info@center-m.si

Facebook: Center-M-Mojca-Gregorčič