Prenos e-knjige o hipnozi

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige o hipnozi:

Novosti/dogodki

DELAVNICA KARMIČNE ASTROLOGIJE
IDEJE ZA IZVIRNA DARILCA, NEKAJ TUDI BREZPLAČNO

Aktualno

LUNIN PLES V PRIHAJAJOČEM VIKENDU

03. marec 2016

LUNIN PLES  V PRIHAJAJOČEM VIKENDU

Po prijetnem, sproščujočem PETKOVEM jutru in dopoldnevu, ko nam je šlo vse kot po maslu, nas čaka malce bolj dinamično popoldne, saj se bo Lunina povezava s Plutonom in z Uranom in ponovno privlekla na plano kakšne stare, neprijetne zadeve, a vse z namenom, da jih končno predelamo in zaključimo. Večer se bo pričel zelo dinamično, na trenutke stresno, obvladajte se in si ne pokvarite razpoloženja, saj se nam pozneje obeta prelep aspekt Lune in Jupitra in prav takšen večer. Prijetno, optimistično, mnoštvo idej in dogodkov. Uživajte.

SOBOTNO atmosfero bo kvaril celodnevni dinamični aspekt Merkurja in Marsa,  popazimo na jezik in malce »zategnimo« ročno zavoro. Kot, da bi Merkur hotel na zadnjih stopinjah in v zadnjem trenutku nadomestiti zamujeno, preden prestopi v znamenje rib, kjer je popolnoma izgubljen, je v padu in izgonu, kjer ne najde in ne najde prave besede, nekako onemi, veliko lažje pa kaj zapiše ali zapoje, mogoče nariše. Tako se bo pridružil preostalim planetom v ribah, še več se bomo ukvarjali s seboj, s svojo dušo in strahovi, je pa odličen čas, da se prepustimo in učimo lastne intuicije, da si končno zaupamo, da je tisto kar prihaja iz nas kot prvi odgovor, prva ideja ali misel, najustreznejše in najprimernejše za nas. Zaupajmo si in krepimo svojo intuicijo, svoj notranji glas.

 V NEDELJO pa se potrudimo, da se ne bomo predajali pesimizmu, zaupajmo v sebe ali pa preprosto odložimo vse na boljše in ustreznejše dneve. Zvečer pred spanjem pa si lahko temeljito pripravimo in organiziramo teden pred nami. Prihajajoči teden, bo dinamičen teden pred mlajem, ki pa ne bo navaden mlaj – bo prva letošnja lunacija – Sončni mrk v znamenju rib. Še posebno močno za ribice in device.

 

   
Prijava in naročila

Prenos e-knjige

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige

Kontakt

Mojca Gregorčič
Grecoman d.o.o.

Telefon: 00 386 41 639 408
E-mail: info@center-m.si

Facebook: Center-M-Mojca-Gregorčič