Leto 2019 - leto Merkurja

Vpišite vaš elektronski naslov
za prenos BREZPLAČNE e-knjige
Leto 2019 - leto Merkurja:

Prenos e-knjige o hipnozi

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige o hipnozi:

Novosti/dogodki

Aktualno

MARIBOR - meditacija ODNOSI

17. marec 2016

MEDITACIJA – ODNOSI, RAZLIČNA PARTNERSTVA IN LJUBOSUMJE

Lepo vabljeni na vodeno meditacijo z naslovom ODNOSI. Vsi odnosi, ne samo ljubezenski, tudi družinski, poslovni ali prijateljski so nam poslani z namenom. V njih se spreminjamo in rastemo na osebnem nivoju.  Na delavnici bomo v uvodnem delu razpravljali kaj je pravi in kakovosten odnos in kako ustvariti takšen odnos. Nato sledi poglobljena meditacija, podprta z Bachovimi cvetnimi esencami, kjer  bomo v globinah našega uma prepoznali, kreirali in manifestirali za nas najboljši, najbolj ljubeč in najbolj osrečujoč odnos. V drugem delu, pa se bomo soočali s sovražnikom vseh odnosov LJUBOSUMJEM. S pomočjo Tethe bomo korigirali za nas neustrezna in škodljiva prepričanja in jih nadomeščali novimi prepričanji, katera nas bodo vodila do osrečujočega partnerstva.

Odnos je vse, smo mi in naš partner, je nov »organizem«, samo najin svet, ki je unikaten, enkraten in neponovljiv. Je živo bitje, ki ga je potrebno nenehno negovati in nadgrajevati. Vsak dan ustvarjamo svojo realnost z mislimi, občutki in dejanji, saj smo ustvarjalci svojega življenja.  

Kdaj: četrtek, 07. aprila 2016 Čas: ob 18.00 do 19.30 Cena: 15 EUR

Lokacija : Maribor, natančen kraj dogodka vam sporočiva ob prijavi Obvezne predhodne prijave :  mojca.gregorcic@gmail.com ali telefon 041 639 408 in tomic.edita@gmail.com ali telefon 040 451 799.

Pred in po delavnice so mogoče tudi osebne obravnave – astrološki posvet, hipnoza, izbor osebne mešanice Bachovih cvetov in Tethahealing. Prijave in dodatna pojasnila na zgoraj navedenih kontaktih.

Za vas pripravljava sklop meditacij in delavnic − Mojca Gregorčič v svojem centru M s pomočjo astrologije, hipnoze, reikija, Thetahealinga in Bachovih cvetnih esenc, ter Edita Tomić, učiteljica Thetahealinga®, reikia in grafologinja,  katera že petnajst let izvaja osebne terapije za lajšanje bolezni, psihičnih stisk, doseganje boljših poslovnih rezultatov in partnerskih odnosov. Več o nama in  najinem delu si lahko preberete na najinih spletnih straneh : www.mojca-astrologija in www.osebnarast.si,  www.kariernidiamant.si, www.grafologija.si.

Če ste se odločili za spremembe, če verjamete v sebe in v naju, vabljeni na meditacijo. Lepo vabljeni vi in vaši prijatelji :)

   
Vse objave

Prenos e-knjige

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige

Kontakt

Mojca Gregorčič
Grecoman d.o.o.

Telefon: 00 386 41 639 408
E-mail: info@center-m.si

Facebook: Center-M-Mojca-Gregorčič