Prenos e-knjige o hipnozi

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige o hipnozi:

Novosti/dogodki

DELAVNICA KARMIČNE ASTROLOGIJE
IDEJE ZA IZVIRNA DARILCA, NEKAJ TUDI BREZPLAČNO

Aktualno

MEDITACIJA ČAKRE 12.04. V LJUBLJANI

10. april 2016

Lepo vabljeni na vodeno MEDITACIJO - Čiščenje in uravnovešanje čaker z nadangelom METATRONOM.

ČAKRE so energijski centri telesa, ki skrbijo za nemoteno delovanje našega energetskega dela telesa, povezane so z endokrinimi žlezami in notranjimi organi. Takrat, ko z različnimi skrbmi, stresom, jezo in samouničujočim razmišljanjem in delovanjem,  slabimo svoje energetske centre - čakre postanejo manjše, motne, nepretočne. S tem se pa začenjajo težave na določenem delu telesa ali področja v življenju, ki ga ta čakra predstavlja.

Z meditacijo čakre očistimo in uravnovesimo. S tem postane naše telo odpornejše, ponovno smo v ravnovesju sami s seboj  in posledično se različni deli naših življenj začenjajo urejati. Torkova meditacija bo vodena s pomočjo nadangela Metatrona, ki bo pomagal, da bo čiščenje potekalo  lahkotno, a hkrati poglobljeno.Meditacija je globoko sproščujoča, podprta z energijskim poljem, ki bo uravnovesilo vaše fizično, energijsko in psihično telo.Vsaka meditacija je podprta z Bachovimi cvetnimi esencami, ki pomagajo uravnotežiti naša čustvena stanja – izvor vseh naših težav.KJE: BM Studio, Dunajska 63, Ljubljana, v stavbi družbe KD skladi (nasproti Bežigrajskega dvora ali pred bežigrajsko cerkvijo) – vhod ob stavbi.Brezplačna parkirišča so za stavbo in ob stavbi družbe KD skladi.KDAJ: torek, 12. 4. 2016, ob 18.30 uriCena: 10 EURObvezne prijave na: vecerneurice1@gmail.comali po telefonu Mojca Gregorčič, 041 639 408 aliBarbara Modlic, 041 626 350

Za vas pripravljava sklop meditacij in delavnic, Mojca Gregorčič, v svojem centru M s pomočjo astrologije, hipnoze in Bachovih cvetnih esenc inBarbara Modlic Atinas s.p., z znanji iz hipnoze, Theta psiholoških svetovanj in Reconnective healinga.

 

Več let spodbujava in motivirava ljudi, jih ozaveščava o njihovih potencialih in težavah, budiva tisto najboljše v njih in jim pomagava preko ovir, da ponovno zaživijo polno življenje. Če ste se odločili za spremembe, če verjamete v sebe in v naju, vabljeni na najino meditacijo.Lepo vabljeni vi in vaši prijatelji :)

 

   
Prijava in naročila

Prenos e-knjige

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige

Kontakt

Mojca Gregorčič
Grecoman d.o.o.

Telefon: 00 386 41 639 408
E-mail: info@center-m.si

Facebook: Center-M-Mojca-Gregorčič