Prenos e-knjige o hipnozi

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige o hipnozi:

Novosti/dogodki

DELAVNICA KARMIČNE ASTROLOGIJE
IDEJE ZA IZVIRNA DARILCA, NEKAJ TUDI BREZPLAČNO

Aktualno

Meditacija - čiščenje STRAHOV

08. november 2015

Vabljeni na meditacijo ČIŠČENJE ZAVESTNIH IN PODZAVESTNIH STRAHOV, kjer se boste soočite z notranjimi stiskami in strahovi, ter jih na blag način odslovite od sebe.Strahovi nam lahko zelo zmanjšajo kvaliteto življenja in nam onemogočajo napredek. Še hujši so strahovi, ki si jih ne priznamo, a nam z blokadami preprečujejo dejavnost v želeno smer.Zato sva z Barbaro pripravili za vas meditacijo, ki vam bo pomagala, da se soočite in osvobodite okov strahu ter začnete živeti pogumno in se z veseljem spopadate z novih izzivi.Meditacija je globoko sproščujoča, podprta z energijskim poljem, katero bo uravnovesilo vaše fizično, energijsko in psihično telo. Če boste želeli, bodo na voljo tudi Bachove cvetne esence, da vas podprejo na čustvenem delu.

Kraj: Dunajska 63, Ljubljana v BM studiju, kateri se nahaja v stavbi družbe KD skladi(nasproti Bežigrajskega dvora ali pred bežigrajsko cerkvijo).Parkirišča za stavbo in ob stavbi družbe KD skladi, v okolici po 19. uri brezplačno.

Kdaj: Torek, 10. 11. 2015, ob 19.30. uri,

Cena: 7 EUR

Prijave: vecerneurice1@gmail.comali po telefonu Mojca Gregorčič, 041 639 408 aliBarbara Modlic, 041 626 350

Za vas pripravljava sklop meditacij in delavnic:Mojca Gregorčič, v svojem centru M s pomočjo astrologije, hipnoze in Bachovih cvetnih esenc in Barbara Modlic Atinas s.p., z znanji iz hipnoze, Theta psiholoških svetovanj in Reconnective healinga. Že več let spodbujata in motivirata ljudi, jih ozavešča o njihovih potencialih in težavah, budita tisto najboljše v njih in jim pomagata preko ovir, da ponovno zaživijo polno življenje. Če ste se odločili za spremembe, če verjamete v sebe in v naju, vabljeni na najino meditacijo.

   
Prijava in naročila

Prenos e-knjige

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige

Kontakt

Mojca Gregorčič
Grecoman d.o.o.

Telefon: 00 386 41 639 408
E-mail: info@center-m.si

Facebook: Center-M-Mojca-Gregorčič