Prenos e-knjige o hipnozi

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige o hipnozi:

Novosti/dogodki

DELAVNICA KARMIČNE ASTROLOGIJE
IDEJE ZA IZVIRNA DARILCA, NEKAJ TUDI BREZPLAČNO

Aktualno

MEDITACIJA v Ljubljani in na Ptuju

30. marec 2016

MEDITACIJA PTUJ IN LJUBLJANA - ČIŠČENJE IN URAVNOVEŠANJE ČAKER Z NADANGELOM METATRONOM

Lepo vabljeni na vodeno meditacijo - Čiščenje in uravnovešanje čaker z nadangelom Metatronom.Čakre so energijski centri telesa, ki skrbijo za nemoteno delovanje energetskega dela telesa in so povezani z žlezami z notranjim izločanjem. Takrat, ko z različnimi skrbmi, stresom, jezo, desktruktivnim razmišljanjem,,, slabimo energetske centre, čakre postanejo manjše, motne, nepretočne. S tem se pa začnejo težave na določenem delu področja v življenju, ki ga ta čakra predstavlja.Z meditacijo čakre očistimo in uravnovesimo. S tem postane naše telo pretočno in različni vidiki našega življenja se začenjajo urejati. Ta meditacija bo vodena tudi s pomočjo nadangela Metatrona, ki bo pomagal, da bo čiščenje potekalo čimbolj nemoteno in lahkotno.Meditacija je globoko sproščujoča, podprta z energijskim poljem, ki bo uravnovesilo vaše fizično, energijsko in psihično telo.Vsaka meditacija je podprta z Bachovimi cvetnimi esencami, ki pomagajo harmonizirati naša čustvena stanja.

- Ptuj (okolica), nedelja, 10. 4. 2016, ob 19. uri

- Ljubljana, torek, 12. 4. 2016, ob 18. 30 uri

Cena: 10 EUR

Obvezne prijave, kjer boste dobili tudi točne informacije o lokaciji na: vecerneurice1@gmail.comali po telefonu Mojca Gregorčič, 041 639 408 aliBarbara Modlic, 041 626 350

Za vas pripravljava sklop meditacij in delavnic, Mojca Gregorčič, v svojem centru M s pomočjo astrologije, hipnoze in Bachovih cvetnih esenc inBarbara Modlic Atinas s.p., z znanji iz hipnoze, Theta psiholoških svetovanj in Reconnective healinga. Več let spodbujava in motivirava ljudi, jih ozaveščama o njihovih potencialih in težavah, budiva tisto najboljše v njih in jim pomagava preko ovir, da ponovno zaživijo polno življenje. Če ste se odločili za spremembe, če verjamete v sebe in v naju, vabljeni na najino meditacijo.

   
Prijava in naročila

Prenos e-knjige

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige

Kontakt

Mojca Gregorčič
Grecoman d.o.o.

Telefon: 00 386 41 639 408
E-mail: info@center-m.si

Facebook: Center-M-Mojca-Gregorčič