Prenos e-knjige o hipnozi

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige o hipnozi:

Novosti/dogodki

DELAVNICA KARMIČNE ASTROLOGIJE
IDEJE ZA IZVIRNA DARILCA, NEKAJ TUDI BREZPLAČNO

Aktualno

MEDITACIJA V NOVI GORICI - 05.04.2016

27. marec 2016

Lepo vabljeni na vodeno meditacijo z naslovom LJUBEZEN, PARTNERSTVA  IN VSI NAŠI ODNOSI

Vsi odnosi, ne samo ljubezenski, tudi družinski, poslovni ali prijateljski so nam poslani z namenom. V njih se spreminjamo in rastemo na osebnem nivoju.

Edini pravi in kakovosten odnos je tisti odnos, ki je ustrezen za oba partnerja, je odnos v katerem oba rasteta in se učita.  A enako pomembno je, da odnose pravilno in kakovostno zaključujemo, da ne puščamo nerazrešenih in nezaključenih stanj, saj v nasprotnem nismo nič naredili, nismo dokončali naloge. 

 

Odnos je vse, smo mi in naš partner, je nov »organizem«, samo najin svet, ki je unikaten, enkraten in neponovljiv.

 

Vodena meditacija je podprta z Bachovimi cvetnimi esencami v astrološko izbranem trenutku in z energetsko podporo. Vsak dan ustvarjamo svojo realnost z mislimi, občutki in dejanji, saj smo ustvarjalci svojega življenja. Prilagodimo življenje svojim željam in začnimo ustvarjati s čarobnim tokom manifestacije.

 

Kraj: NOVA GORICA, v stavbi MEDICEL-a, Gregorčičeva ulica 25

Kdaj: torek, 05.04.2016

Čas: ob 19.00 do 20.30

Prispevek za izmenjavo energije: 10 EUR

Obvezne predhodne prijave zaradi omejenega števila mest. Prijave: vecerneurice1@gmail.com ali po telefonu 041 639 408 (Mojca Gregorčič) ali 041 626 350 (Barbara Modlic) Za vas pripravljava sklop meditacij in delavnic − Mojca Gregorčič v svojem centru M s pomočjo astrologije, hipnoze, reikija, theta heling in Bachovih cvetnih esenc ter Barbara Modlic, Atinas, s. p., z znanji hipnoze, theta psihološkimi svetovanji, reconnective healingom in angelskih terapij. Več let spodbujava in motivirava ljudi, jih ozaveščava o njihovih potencialih in težavah, budiva tisto najboljše v njih in jim pomagava čez ovire, da spet zaživijo polno življenje. Če ste se odločili za spremembe, če verjamete v sebe in naju, vabljeni na najino meditacijo. Lepo vabljeni vi in vaši prijatelji :)

   
Prijava in naročila

Prenos e-knjige

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige

Kontakt

Mojca Gregorčič
Grecoman d.o.o.

Telefon: 00 386 41 639 408
E-mail: info@center-m.si

Facebook: Center-M-Mojca-Gregorčič