Prenos e-knjige o hipnozi

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige o hipnozi:

Novosti/dogodki

Aktualno

NAJ BO LETOŠNJE POLETJE DRUGAČNO - ASTROLOŠKE DELAVNICE

10. julij 2016

UPORABNA ASTROLOGIJA – POLETNE DELAVNICE ali kako uporabiti astrologijo v vsakdanjem življenju

Delate z ljudmi, pa ste velikokrat v dilemi, kako in kaj. Prepozno prepoznavate njihove osnovne karakterne lastnosti – kako razmišljajo, kako čustvujejo, kje so njihove prednosti in slabosti. Ste v dilemi kako ustrezne ljudi postavi na ustrezno mesto. Ta dvom, to težavo lahko razrešite z znanjem astrologije, saj z njeno pomočjo lahko že v nekaj trenutkih dobite osnovne informacije o psihološkem profilu posameznika. 

Skozi poletje se bomo srečevali enkrat tedensko, v četrtkih ob 18. uri v manjših skupinah do 5 oseb, po tri šolske ure, se učili osnov astrologije in ob koncu vsakega modula preučevali lastne astrološke karte in opazovali kako se naše karte dnevno povezujejo s progresijami, tranziti, lunacijami, mrki in trenutnim solarnim povratkom in kaj nam prinašajo v naša življenja. Se naučili osnovnega vpogleda v astrološko karto v danem trenutku. Lahko imate predznanje ali ste popolni začetnik, pomembna je želja po novem, po novih spoznanjih. Vsak modul je zaključena celota, tako lahko obiskujeta vsa srečanja ali pa se udeležite posameznih. Cena posameznega srečanja je 30 eur z ddv in vključuje 3 šolske ure, gradivo za vsak modul, izris rojstne astrološke karte in progresiranih kart, osvežilne napitke in sadje v odmorih.

Kje - na Zemljemerski ulici 12 v Ljubljani,

Kdaj -  vsak četrtek med 18.00 in 21.uro.

četrtek, 14.07.2016 - I. modul - PLANETI IN ZNAMENJA četrtek, 21.07.2016 – II. modul – ASTROLOŠKE HIŠE četrtek, 28.07.2016 – III. modul –  SONCE, LUNA, ASCENDENT, vladar ascendenta in njihova     umestitev v rojstni karti – osnovni psihološki profil osebe. četrtek, 04.08.2016, IV. modul –  progresirana Luna in njen vpliv na naša življenjska področja. četrtek, 11.08.2016, V. modul –  lunacije in mrki, pospeševalci dogajanj v naših življenjih. četrtek, 18.08.2016, VI. modul – tranziti počasnih planetov v povezavo s progresirano Luno. Četrtek, 25.08.2016, VII. Modul – solarni povratek in sinteza vseh modulov.    
Vse objave

Prenos e-knjige

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige

Kontakt

Mojca Gregorčič
Grecoman d.o.o.

Telefon: 00 386 41 639 408
E-mail: info@center-m.si

Facebook: Center-M-Mojca-Gregorčič