Prenos e-knjige o hipnozi

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige o hipnozi:

Novosti/dogodki

Aktualno

PA ZAČNIMO OD ZAČETKA, LAHKO V SLOGU PETRA PREVCA …

02. januar 2016

Pogumno v prvi delovni teden novega leta. Seveda ne bi bilo slabo v slogu Petra Prevca, vsaj včasih. Naj nam bo vzor, kako se dela, ko imaš jasen cilj pred seboj. Nekako tako se lotimo tudi mi letošnjega leta, naj bo to leto malce drugačno, imejmo manj načrtov, le ti naj bodo realni, v našem dosegu,  proti njim pa se podajmo počasi, z malimi koraki do velikega cilja, samo naprej in navzgor. Tako nekako gredo zgodbe uspešnih ljudi. Realnost in vztrajnost, pa še kanček sreče in želeni rezultat ne izostane. Do 6. januarja – v okviru posebnih dni ob koncu starega leta in začetku novega leta - imamo še čas, da razmislimo o novih ciljih, načrtujemo in že vizualiziramo njihovo uresničitev. Sanje niso prepovedane, le kaj je treba še postoriti.

Sneg nam je napovedoval včerajšnji kvadrat Sonca in Lune v sekstilu s Saturnom  in nam ga tudi poslal. Ohladilo se je, dodatne padavine pa še lahko pričakujemo v tem tednu. Včeraj je Mars, planet tega leta vstopil v znamenje škorpijona, kjer se veliko bolje počuti, kot v nenehno »cincajoči«, neodločni tehtnici. Zanimajo ga dejstva, vmesnih poti ni, včasih malce kruto, a še kako potrebno v teh zmedenih časih, ko je resnica zavita v meglo, ko je osebna odgovornost nepoznana, ko nikoli ne dobiš konkretnega odgovora. V tem tednu bomo veliko razmišljali in premlevali za nazaj, saj se je Merkur – planet komunikacije, razmišljanja, prometa in mladih že ustavil in se pripravlja na retrogradno gibanje, katerega začenja v torek in bo v njem ostal do 25. Januarja. Imeli bomo več težav v sporazumevanju, v tem obdobju nismo razumljeni in težko razumemo druge,obetajo se nam težave v prometu in s tehničnimi pripomočki. Je pa to odličen čas, da zaključimo že začeto, da se dokončno dogovorimo in uskladimo

Prvi delovni dan novega leta – PONEDELJEK - z upadajočo Luno v škorpijonu  vse do nedeljskega mlaja ali mlade Lune v Kozorogu. Načrtujmo, vizualizirajmo, prepuščajmo se intuiciji in sanjarjenju, pomagala nam bosta Luna in Neptun v lepem aspektu.

V TOREK bomo imeli celodneven vpliv dinamičnih aspektov med retrogradnim Merkurjem in Marsom na eni strani in z druge strani med Venero in Neptunom. Zelo bomo nemirni, nestrpni in nepopustljivi predvsem v komunikaciji in v prometu, na plan bomo brez kompromisa vlekli staro, nerazčiščeno,  s preveliko vnemo in vero v pravičnost in naš prav. Retrogradnega Merkurja bo podžigal Mars v škorpijonu. Previdno v prometu. Šele zgodaj zvečer si bomo oddahnili, ko nas bosta Jupiter in Luna umirila  in preusmerila našo pozornost. Oddahnimo si od dneva, spočijmo se.

Močni, opogumljeni in zaverovani v sebe se bomo prebudili v SREDINO jutro,  optimizem in širino pa bo dodala Luna v strelcu. Za nas ne bo ovir.  Obeta se nam ustvarjalen dan, predvsem na intelektualnem področju. Z lahkoto bomo kaj zapisali, pojasnili ali razložili.  Posebno zračna in ognjena Sončna znamenja bodo uspešna. Zvečer pa si poglejmo kakšen dober film, namesto da razmišljamo ali bolje rečeno blodimo v svojih mislih.

Čeprav nam bo zgodnje ČETRTKOVO jutro obetalo prijeten in sproščen  dan, se bo kmalu vse preobrnilo v en samo načrtovanje, preračunavanje  in osamo. Skozi dan lahko pričakujemo veliko nenadnih in nepričakovanih sprememb in preobratov, plani bodo eno, rezultati pa drugo.

V PETEK bo večino dneva Lun v praznem hodu, vse do njenega prehoda v znamenje kozoroga in z njo tudi mi. Ne prizadevajmo  si preveč, ker tako ali tako bo bolj malo od nas. Postorimo kar moramo in kar že imamo začeto, oddahnimo si, saj nas čakajo novi izzivi že v tem vikendu. Veliko bolj bomo ambiciozni, ko se bo Merkur ponovno vrnil v kozoroga  že v petkovem večeru.  Dodatna spodbud pa prihaja zvečer s strani Lune in Marsa, polni bomo idej, še posebej  zemeljska  in vodna znamenja  - biki, device, kozorogi, od vodnih pa škorpijoni in ribe.

Čeprav bomo imeli v SOBOTO celodneven vpliv Venere in Saturna v lepem aspektu, bo bolj malo lepega in romantičnega, saj bomo resni, odgovorni in realni.  Malce nas bosta omehčala Luna in Neptun, a to velja  le zemeljska in  vodna znamenja. Ostali pa se boste popolnoma predali razumu. Večer bo naporen, nagle spremembe in  temne misli, si bodo podajale roke.

NEDELJA je dan mlaja, prve letošnje mlade Lune. Do sedaj smo načrtovali, v naslednjih dveh tednih do polne Lune pa bo potrebno že kaj od načrtovanega  uresničiti. Naredimo si prijeten dan, izkoristimo pozitivne učinke energij, ki nas obdajajo.

Navedeni zapis je splošen odtis energij okoli nas, veljaven za vse ljudi. Konkretno samo za vas pa skozi interpretacijo vaše rojstne astrološke karte in njenega odnosa s astrološko karto trenutka. 

   
Vse objave

Prenos e-knjige

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige

Kontakt

Mojca Gregorčič
Grecoman d.o.o.

Telefon: 00 386 41 639 408
E-mail: info@center-m.si

Facebook: Center-M-Mojca-Gregorčič