Prenos e-knjige o hipnozi

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige o hipnozi:

Novosti/dogodki

DELAVNICA KARMIČNE ASTROLOGIJE
IDEJE ZA IZVIRNA DARILCA, NEKAJ TUDI BREZPLAČNO

Aktualno

PREBUDITE OTROKA V SEBI - ASTROLOŠKI VEČER Z MEDITACIJO -

08. januar 2019

Kdaj? V sredo, 09.01.2019, med 18.30 in 20.00 uro in nato še vsako drugo sredo v mesecu.

Kje? V Grosupljem, center Žarek.

Koliko? 15 evrov na osebo, če pripelješ prijatelja, vsak plača 10 evrov.

Zakaj? Da preživiš prijeten večer, da izveš nekaj novega o prihajajočem letu in da se imaš lepo.

Kdo izvaja? Mojca Gregorčič, astrologinja in praktik hipnoze.

Po kaldejskem zaporedju bo leto 2019 v znamenju Merkurja. Leto 2018 je bilo v znamenju Venere, ko so v ospredje prihajali odnosi vseh vrst, veliko smo se ukvarjali s financami, ekologijo, pa tudi s kulinariko in z užitki vseh vrst.

Le kaj nam bo prineslo leto Merkurja ?

Če pobrskamo po podatkih so bila Merkurjeva leta v zadnjih 20 letih, sledeča leta - 1991, 1998, 2005, 2012, 2019, naslednje bo daljnega leta 2026 – pri čemer upoštevamo osebne in družbene planete po kaldejskem zaporedju ali po hitrosti planetov – Luna, Merkur, Venera, Sonce, Mars, Jupiter Saturn. Naslednje leto bo tako v znamenju Lune. Vsakih 7 let pride na vrsto posamičen planet, prevzame primat nad letom, kako in na kakšen način, pa nam opišejo njegovi prehodi skozi znamenja Zodiaka in aspekti ali odnosi, ki jih tvori s preostalimi planeti.

Verjamem, da bo letošnje leto mladih in mladih po srcu. Obeta se nam dinamično leto, polno preobratov, morda malce nestabilno, a načeloma prijetno, po drugi strani pa tudi odgovorno in delovno leto.

Zakaj takšno nasprotje ?

Merkur ima vlada dvema nasprotujočima se znamenjema – zračnemu, vihravemu dvojčku in delavni, resni in inteligentni zemeljski devici.

Energija Merkurja je brezspolna, inteligentna, nestabilna in zelo iznajdljiva. Zagotovo nam ne bo dolgčas v prihajajočem letu, pa čeprav bo drugega astrološkega dogajanja manj kot v preteklem letu, letu 2018.

Česa se lahko nadejamo v prihajajočem letu ?

Predvsem bomo delovali bolj razumsko, za razliko preteklega leta, ko so nas vodila čustva, ko smo plavali s tokom ali proti toku raznolikih čustev. Pričakujemo večjo preudarnost, več bo logičnega pristopa k rešitvam, bolj bomo razsodni v vseh sferah našega življenja, tako doma kot v tujini.

Prosimo za prijave do 8.1.2019 na mojca.gregorcic@gmail.com

Prijava in naročila

Prenos e-knjige

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige

Kontakt

Mojca Gregorčič
Grecoman d.o.o.

Telefon: 00 386 41 639 408
E-mail: info@center-m.si

Facebook: Center-M-Mojca-Gregorčič