Prenos e-knjige o hipnozi

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige o hipnozi:

Novosti/dogodki

DELAVNICA KARMIČNE ASTROLOGIJE
IDEJE ZA IZVIRNA DARILCA, NEKAJ TUDI BREZPLAČNO

Aktualno

Predavanje o HIPNOZI

26. februar 2015

Vabimo vas na srečanje, ki bo v torek, 3. 3. 2015, ob 18. uri v predavalnici poslovne stavbe SBS na Lavrici, Dolenjska c. 318.

Mojca Gregorčič: Hipnoza najstarejša oblika samozdravljenja 

Hipnoza je naravno stanje globoke, fizične in mentalne sprostitve telesa in uma, ki nam omogoča najiskrenejši in neokrnjen stik s samim seboj in z našo podzavestjo.

Je najstarejša metoda samozdravljenja. S pomočjo hipnoze vstopamo do podzavesti, kjer s sugestijami in pozitivnimi afirmacijami komuniciramo z njo in spreminjamo svoje navade, vzorce obnašanja ter odpravljamo blokade na naraven in varen način.

Vsaka hipnoza je samohipnoza. Ko vstopamo v hipnotično stanje, sami ali s pomočjo vodnika, je najpomembneje, da si to odkrito želimo, da smo motivirani, da imamo določena pričakovanja in da zaupamo terapevtu. V hipnozi ne spimo, smo popolnoma budni in se zavedamo okolice. Izostrijo se nam čutila, poveča se prekrvavitev telesa in kadarkoli želimo, lahko izstopimo iz hipnoze. V hipnotičnem stanju ne delamo nič proti sebi, nikoli ne gremo prek svojih etičnih in moralnih meja.

V prvem delu predavanja bomo spoznali zgodovino hipnoze in največje zmote o hipnozi, v praktičnem drugem delu pa si bomo s pomočjo hipnoze privoščili sproščenje ter fizično in mentalno sprostitev. Ob koncu bomo čili, spočiti in pripravljeni za nove zmage.

 

Prispevek za prostor je 3 EUR.

 

Več informacij po telefonu 040 536 711 ali po elektronski pošti predavanja@amis.net

 

Kako do nas

Prilagamo še kratek napotek, kako najlaže najdete predavalnico na Dolenjski cesti 318:

Če pridete iz centra po Dolenjski cesti, na Rudniku samo nadaljujete proti Kočevju, sicer pa z ljubljanske obvoznice zavijete proti Kočevju (odcep Lj-jug) Natančno1,2 kmod obvoznice pridete do trgovskega podjetja SBS tik ob cesti na desni. Parkirate med trgovino in cesto. Ko pridete do vrha poslovne stavbe z dvigalom ali po stopnicah, se usmerite levo in na koncu dolgega hodnika še enkrat levo.

- Za prihod z garminom: kraj je "Lavrica", naslov pa "Dolenjska cesta 318". - Za prihod z mestnim avtobusom: na Lavrico vozita avtobusa 3B in 3G; postajališče se imenuje "Pri Malči" in je tik pred semaforjem.

 

   
Prijava in naročila

Prenos e-knjige

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige

Kontakt

Mojca Gregorčič
Grecoman d.o.o.

Telefon: 00 386 41 639 408
E-mail: info@center-m.si

Facebook: Center-M-Mojca-Gregorčič