Prenos e-knjige o hipnozi

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige o hipnozi:

Novosti/dogodki

DELAVNICA KARMIČNE ASTROLOGIJE
IDEJE ZA IZVIRNA DARILCA, NEKAJ TUDI BREZPLAČNO

Aktualno

SATURN GOSPODAR KARME in NJEGOVI TRANZITI – NAŠE KARMIČNE NALOGE - ASTROLOŠKA DELAVNICA

20. november 2016

SATURNOVI TRANZITI prinašajo dogodke vezane na karmo, genetiko, prednike in okolico, prinašajo nam najpomembnejše lekcije naših življenj, vse tisto kar se moramo naučiti, predelati in zaključiti v tem življenju. Bolje kot imamo postavljenega rojstnega Saturna, lažje gremo skozi življenje. Približno dve leti in pol ostaja tranzitni Saturn v enem znamenju, od velikosti hiše in njegovega retrogradnega gibanja pa je odvisno koliko let ostaja na določenem življenjskem področju – pri velikih hišah, kjer imamo tudi vrinjena znamenja ostaja v enem polju življenja tudi do 8 let. Dobro postavljen Saturn v NK je kot ščit, saj imamo močno in kvalitetno osnovo, dobro opremljenost za življenje z dobrim čuvajem. Tranzit Saturna je eden najpomembnejših tranzitov in ga moramo temeljito preučiti glede na njegovo rojstno pozicijo. Vsak njegov tranzit je kot trenutek obračuna ali preizkušnje, če smo že dojeli in naredili Saturnove lekcije, lekcije našega življenja, lekcije naše karme. Na svoji življenjski poti Saturn obide Zodiak 3 krat in to so trije pomembni karmični krogi za vsakega posameznika:

Prvi Saturnov krog se dovrši med 28 in 30 letom življenja. Drugi Saturnov krog poteka od 28. leta do 56. leta je pomemben za razvoj nove karme, to je najbolj plodno življenjsko obdobje, tako na osebnem, partnerske, kariernem in družbenem nivoju. Tretji Saturnov krog poteka od 56. leta do 84. leta, obdobje sinteze in ponovnega podoživljanja trenutnega življenja v nasprotni smeri.

Kdaj ? SOBOTA, 26.11.2016 ob 9.30 ure do 13. ure, 4 šolske ure

Kje ? V Ljubljani, natančno lokacijo sporočimo kasneje, glede na število udeležencev.

Koliko ? Vaš čas in 42 eur z ddv za izmenjavo energije. V ceni je všteto gradivo, izrisi rojstne astrološke karte in tranztnih in progresiranih kart. Napitki in prigrizki med odmori.

Zakaj ? Da se pobliže spoznam s svojimi  Saturnom, s svojimi življenjskimi nalogami in z njihovim razreševanjem, da dobim informacijo kje sem v tem trenutku. Na katerem življenjskem področju moram biti še posebno pozorni in kje imam prednosti.

Obvezne predhodne prijave na mojca.gregorcic@gmail.com ali na telefonu 041 639 408

Za vas pripravljava sklop meditacij in delavnic, Mojca Gregorčič, v svojem centru M s pomočjo astrologije, hipnoze in Bachovih cvetnih esenc in Barbara Modlic Atinas s.p., s pomočjo hipnoze, Theta psiholoških svetovanj, angelskih terapij in Reconnective healinga.

Več let spodbujava in motivirava ljudi, jih ozaveščava o njihovih potencialih in težavah, budiva tisto najboljše v njih in jim pomagava preko ovir, da ponovno zaživijo polno življenje. Če ste se odločili za spremembe, vabljeni.  Lepo vabljeni, Mojca Gregorčič s centrom M in skupnost Večerne urice za dušo

   
Prijava in naročila

Prenos e-knjige

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige

Kontakt

Mojca Gregorčič
Grecoman d.o.o.

Telefon: 00 386 41 639 408
E-mail: info@center-m.si

Facebook: Center-M-Mojca-Gregorčič