Prenos e-knjige o hipnozi

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige o hipnozi:

Novosti/dogodki

Aktualno

Še namig za SONČEVA znamenja v mesecu marcu :

29. februar 2016

 

OVEN :

Ovni boste začeli zelo samosvoje in originalno, sposobni boste odlične komunikacije in sodelovanja, a le dokler bo obveljala vaša. Veliko bo razmišljanja o spremembah, transformacijah. Imejte se na vajetih. Obvladujte svoje strasti. V drugi polovici meseca pa veselo naprej v nove zmage, pošteno vam bo odleglo, kot bi se vam pogled razširil, kar na enkrat boste videli mnogo novih priložnosti. Tujina vas vabi. Še posebno na področju partnerstva in vseh oblik sodelovanja se obetajo spremembe. Marec je vaš mesec, še posebno zadnja polovica, ko Sonce prestopi v vaše znamenje.

BIK :

Biki ste še vedno osredotočeni na drugačnost, svobodo in prijateljstvo. Dobro vam gre, pa naj bodo to stara znanstva ali nova prijateljstva Le prevelikih in nerealnih zahtev ne imejte do drugih. Veliko razmišljate o partnerstvu in o potrebnih spremembah. Tako kot je, ne bo šlo več naprej. Popolnoma pa boste predani v tem mesecu delu,še več delo vas bo osrečevalo, nič novega za bika, ki mu nič pretežko, saj verjame v končni rezultat in nagrado.

DVOJČKI :

Vaše svobodomiselnosti in prizadevanj za skupno dobro bo kmalu konec, za dva tedna se bo vaše razmišljanje nekako izgubilo ali potonilo v globinah neskončnih oceanov ali lastne podzavesti. Vzemite si čas za meditacijo, za iskanje svojega bistva, notranje se okrepite in pripravite na konec meseca, da boste kos vsem novim idejam in pobudam. Še sami boste presenečeni, kaj še le okolica.

 

RAK :

Mesec začenjate strastno, na trenutke posesivno.  Pustite ljubezni dihati, ne omejujte jo. Vsakdanja opravila vam bodo v veliko breme,  ne bo in ne bo šlo. Iskali boste bližnjice in stranpoti, da se rešite bremen vsakdana. Bodite pozorni na ljudi s katerimi sodelujete, naj vas ne zapeljejo lažne obljube, pa če so še tako dobri obeti.

LEV : Lev je kralj živali, a bo zanj do zadnjega tedna marca bolj malo kraljeve drže. Bo le navadna, plašna mucka, ki bo imela polno dela sama s seboj in s potrebnimi spremembami. Strastno se boste oklepali družine ali pa vsaj vzorcev svojih prednikov, pa čeprav veste, da to ni dobro za vas. Samo osredotočenost v sebi in na lastne spremembe, vam kasneje omogočijo želeni preboj.

DEVICA :

Začenjate optimistično, na trenutke stabilno, čeprav še vedno ne verjamete v sebe. Mogoče vas prepriča prvi letošnji mrk, vas nekoliko spodbudi, premakne v vaši skromnosti, da končno nekaj naredite in spremenite v odnosih. Težko in boleče bo, a ne gre drugače. Skozi trnje do rož in če ne prej, se konec meseca porajajo nove ideje in rešitve.

TEHTNICA :

Ljubezen in razumevanje, tako lepo, da je že kar kičasto, pa še boj bo. Sredi meseca pa kot  da ste izgubili kompas, ena sama iluzija. Pa saj je lepo, a kaj, ko se iluzija vedno razblini in pademo na realna tla. Raje se predajajte umetnosti, glasbi in plesu, pa boste v vsakdanjiku ohranili vsaj nekaj povezave z realnostjo in z našim planetom.

ŠKORPIJON :

Še bolj kot ponavadi, ste prepričani, da ste na pravi poti. Polne energije in strasti za vas ni ovir, pa čeprav vas drugi ne razumejo. Le če boste preveč pretiravali, boste postali negotovi v sebi, pa na finance tudi popazite, ni vse tako kot se zdi. S strastjo se boste predajali ljubezni in ustvarjalnosti, čeprav boste na koncu zaradi lastnih pretiravanj in nevoščljivosti drugih razočarani.

STRELEC :

Ne gre in ne gre, kot da imate »zategnjeno« ročno zavoro. Skozi mesec se bo v vas«navlekla« še nestrpnost.  Na vsak način si boste prizadevali za usklajevanje v družinskem okolju, a bo težko. Edina rešitev je nenadna, nenadejana sprememba, o kateri se vam še sanja ne. Počakajte do konca meseca in se pustite presenetiti.

KOZOROG :

Imate  izredno moč in zaupanje v sebe, lahko bi premikali gore, a le do prve nenadne spremembe v družini. Nek nenadejan strah, neznanega izvora se je tiho prikradel v vas. Zaupate v višje dobro, spogledujete se s svobodo in drugačnostjo, a kaj ko to težko poveste. Poskusite kakšen nov, vam drugačen način, ne udarno z grobo besedo, bolj prefinjeno, zapišite besedo, napišite pismo kot v starih časih ali zgolj E pošto in presenečeni boste.

 VODNAR :

Tako mladostno se počutite, kot bi imeli deset let manj. Nimate realnega stika samim s seboj in s svojimi financami. Popazite na izdatke, ne predajajte se brezglavemu zapravljanju, češ bo že kako, ker ne bo. Resno vzemite namige in dobre nasvete prijateljev, pa če se vam zdijo še tako »starokopitni«. Velikokrat so pravi prijatelji naše pomožne oči, da lažje in hitreje spregledamo.

RIBI :

Zasanjana ribica, še do 20. marca si privošči plovbo po labirintih daljnih morij, kjer si doma. Kjer je vse ali nič. Ne pretiravaj in popazi na svoje zdravje, oziroma nekaj reda pa že mora biti v vsakdanjiku. Ne pričakuj prevelikih rezultatov s področja dela, če pa nič ne vlagaš, če nič ne dokončaš. Pa saj vem, da si prepričana, da je vse narejeno dobro in popolno, le drugi tega ne opazijo. Morda te prebudi prvi letošnji Sončev mrk, a pazi da ti ne prinese nerealnih pričakovanj in pretiravanj.

   
Vse objave

Prenos e-knjige

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige

Kontakt

Mojca Gregorčič
Grecoman d.o.o.

Telefon: 00 386 41 639 408
E-mail: info@center-m.si

Facebook: Center-M-Mojca-Gregorčič