Prenos e-knjige o hipnozi

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige o hipnozi:

Novosti/dogodki

Aktualno

ŠE NAMIG ZA SONČEVA ZNAMENJA, v tednu od 23.11. do 29.11.2015

22. november 2015

ŠE NAMIG ZA SONČNA ZNAMENJA, v tednu od 23.11. do 29.11.2015

Ovni začenjate teden zelo intenzivno, v svojem slogu, a ko je preveč je preveč tudi za vas. Previdno v odnosih, ne pretiravajte z delom. Razmislite o dodatnem izobraževanju ali poti v tujino.  Močno si boste prizadevali za priznanje.

Bikom se obeta naporen teden, veliko bo sprememb in prilagajanja, a biku ni nič težko, potrpi in počaka, saj ve  da ga na koncu čaka nagrada in užitek. Torek bo vaš dan, polni boste energije, z lahkoto bi premikali gore. Izredna notranja trdnost.

Dvojčki pričakujte dinamičen teden predvsem na področju odnosov in partnerstev, saj se v vašem znamenju dovrši polna Luna malo pred polnočjo v noči na četrtek. Nekako ne boste vedeli kako in kaj, še bolj boste vihravi, površni in nedosledni.

Rakom se obeta deloven teden, veliko se boste ukvarjali z zdravjem in vsakdanom. Veliko prizadevanj, a vse je tako nejasno in nedoločeno, kot da nimate prave slike in informacije. Na področju ljubezni bolje konec tedna.

Device ne pretiravajte na čustvenem področju in premišljeno z denarjem. Poudarek v tem tednu naj bo na družini, kjer boste resnično uživale. Izkoristite čas za dogovore, načrtovanja  in usklajevanja znotraj družine,  odlično vam bo šlo, malce vam bo pomagal Neptun, da boste bolj popustljive in nedosledne.  A vse v dobro družine.

Tehtnice pričakujte dinamičen teden, do srede malce stresno. V četrtek vas podpira polna Luna, ko boste končno lahko izrazili sebe in svoje potrebe. Pri novih dogovorih in pogodbah bodite previdni, ni tako kot vidite na prvi pogled.

Škorpijoni  boste  obsedeni z denarjem in lastnim vrednotenjem, žal ne bo realno, kot da vam je Neptun nataknil rožnata očala.  Trdi in neizprosni boste v sporazumevanju, prizanesite drugim s svojo doslednostjo, nepopustljivostjo in občasnimi manipulacijami. Pazite, da se sami ne ujamete v lastno zanko.

Po nedeljskem prestopu Sonca v znamenje strelca, je  dragi strelci nastopil vaš čas. Popazite, da vas ne odnese v vaših pretiravanjih, ne glejte vse po čez in naokoli, male skrivnosti in bistva so v detajlih. Obeta sem vam kašen nesporazum v družini. Izognite se nenačrtovanem zapravljanju, denar boste še kako potrebovali kasneje. Denarnico in kartice enostavno pozabite doma ali založite. Obrestovalo se vam bo.

Tudi najbolj fokusirano, trdno in odločno znamenje kozorog se kdaj znajde v situaciji, ko  ima občutek, da zanj ni meja, a ne gre in ne gre. Nihče vas ne razume, ne znate povedati kaj želite, pa še nek nedoločen strah ali dvom se vas loteva. Ta teden namenite sebi, pojdite v osamo, meditirajte, molite ali pa se predajate konjičkom ali malim skrivnostim. Skrivnosti naj ostanejo skrivnosti.

Vodnarji izživite svojo energijo med sebi enakimi, med prijatelji ali v stranki, če ste politično aktivni. Dobro vam bo šlo, razumljeni boste in sprejeti, čeprav boste včasih prodajali meglo – povedano na lep način. Pazite z besedami, ne se predajat trenutnim navdihom,  takrat izgubljate.

Ribe kot ribe, nežne in zasanjane. V tem tednu bodi še posebno previdne na kariernem področju, odločitve prestavite in počakajte. Popazite na denarnice in denar, čeprav vas bo zapravljanje zelo mikalo, kasneje boste imeli občutek, kot  da ste kupili »Mačka v žaklju«. Zavedali se boste pomena sodelovanja z drugimi ljudmi, partnerstev vseh oblik.

   
Vse objave

Prenos e-knjige

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige

Kontakt

Mojca Gregorčič
Grecoman d.o.o.

Telefon: 00 386 41 639 408
E-mail: info@center-m.si

Facebook: Center-M-Mojca-Gregorčič