Prenos e-knjige o hipnozi

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige o hipnozi:

Novosti/dogodki

DELAVNICA KARMIČNE ASTROLOGIJE
IDEJE ZA IZVIRNA DARILCA, NEKAJ TUDI BREZPLAČNO

Aktualno

ŠE ZADNJIČ LETOS - LUNIN PLES SKOZI TEDEN od 28.12.2015 do 03.01.2016

26. december 2015

 Pa smo prišli do konca, skoraj do konca leta 2015 -  Jupitrovega leta, ki je veliko obetalo.  Vsi smo se zanašali na velikega dobrotnika, a Jupiter ni vedno le znanilec dobrega in zaželenega. Prinaša tudi pretiravanja in širitve na področjih, kjer si tega ne želimo. Letošnja kombinacija Jupitrovega leta in prehod Saturna v strelca je prinesla širitev in spremembo, a ne takšno kot smo si  obetali. Jupiter nam je prinesel  begunski val, novo podobo Evrope, preizkušal je našo srčnost, strpnost in sprejemanje drugačnosti.  

Kaj nam prinaša novo leto, leto 2016 – Marsovo leto ?  Stari Grki so ga poimenovali po bogu vojne Ariesu, Rimljani pa so mu rekli Mars. V astrologiji planet Mars vlada znakoma ovna in škorpijona in predstavlja tisto prvinskost in seksualnost v nas. Je predstavnik mladih moških,  bojevnikov -  zaletavih in brezkompromisnih. Predstavlja mladce, atlete in pionirje – začetnike novega, nekoga polnega idej, ki mu zmanjkuje časa, da bi zaključil ali dokončal že začeto. Njega ženejo ideje samo dalje, višje in hitreje, a brez čustev, brez pogleda nazaj. Zmanjkuje mu potrpljenja, sočutja in emocij. Vidi samo sebe in svoje cilje. Nekako takšno bo tudi letošnje Marsovo leto, nemirno, nestrpno, brez posluha in sočutja do drugih, polno prevratov, sprememb in katarze. Zagotovo bo tudi kaj dobrega, saj bomo imeli več energije in poguma, stvari bomo dojemali konkretno, črno ali belo, ne bo prostora za pretvarjanje in sprenevedanje.  Najtežje obdobje bo od aprila do konca junija, veliko se bo čistilo, transformiralo, pripravljalo se bo na nove začetke.

PONEDELJEK, prvi delovni dan po praznikih bo energičen z ognjeno Luno v Levu, katero bodo tekom dneva podpirali prijetni aspekti Saturna in Urana. Dopoldan bomo lahko veliko postorili in  dokončali,  saj bomo zelo realni in predani delu. Vse dobro narejeno se nam bo bogato obrestovalo.  Pozno zvečer privoščimo si kaj nenavadnega in nenačrtovanega. 

V TORKOVEM dopoldnevu se predajmo ustvarjalnosti, polni energije si upajmo poleti izven ali nad svoje meje. Pozno popoldan pa malce kontrole in nadzora ne bo škodilo, predvsem popazimo na besede – izrečena beseda ima neizmerno moč. Ne kvarimo teh prazničnih dni; predno kaj izrečemo, tiho preštejmo do deset.  

 V SREDO zjutraj se Venera končno otrese strastnega, posesivnega škorpijona in se poda na nova doživetja v optimističnem strelcu. Dobri  obeti za prijetnejše odnose. Zvečer pa preobrat, Luna in Saturn v dinamičnem aspektu ne obetata veliko strpnosti in razumevanja.

Zadnji dan starega leta - ČETRTEK nas bo navdajal z veliko energije, le prav jo moramo usmeriti in porabiti. Nasploh bo dan prijeten in prazničen dan, ko bomo polni upanja in zaupanja pričkali novo leto. Bodimo pozorni kaj počnemo v zadnjih minutah starega leta, ko opuščate staro, preživeto in prve minute novega leta, ko v mislih manifestiramo vse želje in načrte za novo leto.

V PETKOVEM jutro bomo malce dlje spali in se zbudili v prijetno dopoldne, polno romantike in ljubezni.  Odličen dan za urejanje odnosov, izkoristimo ga in odpravimo morebitna nesoglasja in zamere,  predvsem zračna in ognjena znamenja bodo hrepenela po harmoniji.

SOBOTA bo dinamičen in nemiren dan, dan zadnjega krajca. Vedno manj bomo imeli energije in vedno bolj si bomo želeli samote. Praznično razpoloženje bo počasi izginjalo, v ospredje bodo prihajale misli na prihajajoči teden in novo leto pred nami. Nemir in strah si bosta podajala roki v sobotnem popoldnevu. Posvetimo se sebi, odpočijmo si.

V NEDELJO dopoldan si ne prizadevajmo preveč, postorimo le najnujnejše. Popoldan krotimo sami sebe. Preveč bomo občutljivi, strastni, preveč hitri in nepremišljeni. Pojdimo ven, v naravo, bližina vode nas bo sproščala. Pa na ljubezen ne pozabimo, to prvinsko energijo, ki ohranja našo vrsto.

   
Prijava in naročila

Prenos e-knjige

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige

Kontakt

Mojca Gregorčič
Grecoman d.o.o.

Telefon: 00 386 41 639 408
E-mail: info@center-m.si

Facebook: Center-M-Mojca-Gregorčič