Prenos e-knjige o hipnozi

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige o hipnozi:

Novosti/dogodki

DELAVNICA KARMIČNE ASTROLOGIJE
IDEJE ZA IZVIRNA DARILCA, NEKAJ TUDI BREZPLAČNO

Aktualno

SOLSTICIJ

20. junij 2019

SOLSTICIJ, ČAROBNA POLETNA NOČ IN PRAPROTNO SEME

21. junij je dan sončevega obrata in začetek poletja. Sonce bo prestopilo v znamenje raka, se navidezno ustavilo za nekaj dni, nato pa sledi obrat in pot nazaj proti ekvatorju in južni poloobli, nam pa se začenjajo krajšati dnevi.

Poletni sončev obrat je vrhunec leta in v duhovnem pomenu je to trenutek, ko se odpirajo energetska vrata, ko je omogočen prestop med svetovi, ko se zamenjata zunanji in notranji cikel zemlje, mi pa se vedno bolj zavedamo pomena svojega notranjega , duhovnega sveta, svoje podzavesti, svojih dejanskih potreb. Pojdite v sebe in se predajte občutkom, občutite povsem drugačne energije kot mesece nazaj, ko je bilo vse usmerjeno v rast, v novo.

Po ljudskem in krščanskem koledarju je kresna noč na predvečer godu Janeza Krstnika – 23. junija, ki je nadomestil poganske Kresnika. S tem dnevom so povezane številne šege in navade, poleg kresov na slovenskem poznamo mit o praprotnem semenu. Če na kresno noč damo seme praproti v žep, lahko postanemo nevidni ali pa pridobimo sposobnost komuniciranja z živalmi.

Z astrološkega vidika pa bo danes prijeten dan, še posebej za ženske, Luna je v harmoničnem aspektu z Venero in Jupitrom, popoldan pa bo umirjeno z Luno v prazno.

In ne pozabite, današnja noč ima posebno moč, naj bo čarobna, pa kjerkoli že boste. Uživajte v poletju po svoji meri. Jaz zagotovo bom.

Prijava in naročila

Prenos e-knjige

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige

Kontakt

Mojca Gregorčič
Grecoman d.o.o.

Telefon: 00 386 41 639 408
E-mail: info@center-m.si

Facebook: Center-M-Mojca-Gregorčič