Prenos e-knjige o hipnozi

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige o hipnozi:

Novosti/dogodki

DELAVNICA KARMIČNE ASTROLOGIJE
IDEJE ZA IZVIRNA DARILCA, NEKAJ TUDI BREZPLAČNO

Aktualno

TEDEN PRED PRAZNIKI

19. december 2015

Zimski solsticij je bil za ljudi, povezane z ritmi narave, zmeraj mističen trenutek. To je dan preobratov, ključni trenutek za začetek novega ciklusa. Trenutek odločitve med svetlobo in temo, trenutek, ko se zavedamo pomena svetlobe, zunanje in notranje toplote, pa tudi pomena teme − saj je tudi ta del narave in njenega ritma!

V prihajajočem tednu, predprazničnem tednu bo Sonce zamenjalo znamenje in iz optimističnega, včasih preveč raztresenega strelca prestopilo v ambicioznega, ozko usmerjenega in zelo prizadevnega kozoroga. Kozorog je zadnje zemeljsko znamenje, kardinalno znamenje, zelo tradicionalno, na trenutke že konzervativno, močno predano delu, skromnosti, redu in disciplini. Luna bo v tem tednu od znamenja ovna prišla do znamenja raka, v katerem bo tudi letošnja zadnja polna Luna, prav na božični dan.

Ponedeljek začenjamo z Luno v biku, kjer ostaja do srede. To je uživaška, čutna luna, predana domu. Ravno pravi čas, da se lotimo urejanja doma, peke piškotov ali potic. Skozi dan bomo občutili nemir in nestrpnost, previdnost v prometu ne bo odveč. Popoldan se bomo malce umirili in v sebi našli odgovore.

V torek ponoči Sonce prestopi v kozoroga, bolj bomo resni in odgovorni, dopoldan bomo polni novih, dobrih idej in le če bomo realni jih bomo lahko uresničili. Popoldan in proti večeru bo umirjeno, posvetimo se domačim opravilom, zvečer pa se odpočijmo, vse načrte in delo odložimo in preložimo na naslednji dan.

V sredo bo Luna v dinamičnem, živahnem dvojčku, a od tega bo bore malo, saj bomo gledali skozi rožnata očala, nekako bomo izgubljeni, polni iluzij ali nerealnih pričakovanj, saj bo Neptun popoldan zavajal Luno, proti večeru pa se nam lahko pojavi slabo razpoloženje, kakšen strah ali tesnoba.

Četrtkovo, predpraznično jutro bo polno presenečenj. Dan bo nasploh prijeten, podprt s prelepim aspektom venere in jupitra, le kaj boljšega si bi lahko zaželeli za prazničen večer. Le pretiravanju in preveliki vnemi se na daleč izognimo, pa bo vse tako kot smo si zamislili. Večer bo zelo spokojen in prijeten.

Na praznično, petkovo jutro prestopi Luna v čustvenega, nemirnega raka, znamenje doma, družine in bližine. Naporen dan se nam obeta, saj se bo čutil vpliv polne Lune, katera se bo dovršila malo po poldnevu. Polna Luna na osi rak in kozorog je težavna in zelo čustveno, pazimo na besede, ne vztrajajmo pri svojem za vsako ceno, da nam kasneje ne bo žal. Ker se nobena juha ne poje tako vroča, kot se skuha, se bo tudi praznični dan počasi ohlajal in z njim naša čustva, na srečo bo večer pravo nasprotje celotnega dneva.

V soboto bo stresno in napeto, raje stopimo korak nazaj, kot da nam bo kasneje žal.

Nedeljsko jutro bi bilo najbolje  prespati in si odpočiti po napornih praznikih. Popoldan z ognjeno in živahno Luno v levu pa počnimo kaj ustvarjalnega, posvetimo se sebi, dajmo si priznanje za vse kar smo dosegli v tem letu. Veselimo se.

   
Prijava in naročila

Prenos e-knjige

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige

Kontakt

Mojca Gregorčič
Grecoman d.o.o.

Telefon: 00 386 41 639 408
E-mail: info@center-m.si

Facebook: Center-M-Mojca-Gregorčič