Prenos e-knjige o hipnozi

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige o hipnozi:

Novosti/dogodki

DELAVNICA KARMIČNE ASTROLOGIJE
IDEJE ZA IZVIRNA DARILCA, NEKAJ TUDI BREZPLAČNO

Aktualno

V NOVE ZMAGE

08. november 2015

Oh kako nas razvaja narava z indijanskim poletjem. Upam, da ste se v tem vikendu naužili sonca. Po dobro opravljenih trgatvah – bandimah po primorsko, pa se srečujemo z novo obliko aktivnega druženja, z obiranje oljk. Obala je v teh dneh polna obiralcev in pobiralcev teh grenkih plodov, ki pa skrivajo v sebi pravo bogastvo hranil, antioksidantov in vitaminov.

 Še nekaj dni, tja do srede zvečer, bomo v fazi upadanja Lune – zadnjega krajca, čas je najprimernejši za zaključevanje, čiščenje, notranjo krepitev, počistimo vse v fizičnem delu, enako na mentalnem s pomočjo meditacije, obračanja v sebe. Dobro se pripravimo na nov lunarni mesečni cikel.

Danes v PONEDELJEK nam nekako ne bo šlo, z ene strani nemir, nepotrpežljivost in polno sprememb, ko z naglimi zasuki presenetimo sami sebe, a z zelo malo upanja na rezultat. Prepustimo se dnevu, če si bomo še tako prizadevali in »brcali«, vse bo šlo svojo pot.

V TOREK sledi popolna sprememba, prehod Lune v strastnega, vztrajnega, a posesivnega in predanega škorpijona. Tekom celega dneva je odlično za intelektualno delo, poglabljali se bomo v bistvo in prepričevali druge za vsako ceno. Proti večeru preobrat , nič več ne bomo vsiljevali svojega, lažje bomo razumeli druge. Narediti si prijeten večera morda z ogledom dobrega filma,  prepustite se romantiki večera.

Začenjamo nov mesečni cikel, proti SREDINEM večeru Luna v škorpijonu ujame Sonce in gremo v nove zmage. Prijeten dan se nam obeta že od jutra, polni bomo optimizma, novega upanja in o vsem se bomo z lahkoto pomenili. Luna in Sonce bosta s preostalimi planeti imela v tem dnevu lepe odnose, nekako tako bo tudi z nami – v nas samih in z našo okolico.

V ČETRTEK luna prestopi v ognjenega strelca, ambicije bodo v porastu,a dan najbolj zaznamuje prehod planeta Marsa iz delavne, analitične in inteligentne device v tehtnico. Mars je v grški mitologiji bog vojne Ares,kateri predstavlja osnovno energijo, silo s katero funkcionira posameznik. Je simbol borbe, spopada, notranje moči, sposobnosti ljubezenskega osvajanja ali materialnega prisvajanja. V astrologiji predstavlja moški princip, kateri deluje fizično in instinktivno. V znamenju tehtnice se Mars ne počuti najbolje, astrološko je v izgonu, saj njegova energija nekako izgubi fokus, kot da ni več prepričan vase, kot da dvomi o sebi – postane odvisen od mnenja drugih in odnosov, le skozi tuje potrditve ostaja močan.

Zadnji delovni dan prihajajočega tedna PETEK, energija dneva nekako niha med ekstremi, med romantiko, notranjo uglašenostjo na eni strani in z zmedo, zablodo in osamljenostjo. Večer bo prijetnejši, saj prijeten aspekt  ali odnos poveže Merkurja - planet komunikacije in Jupitra – velikega dobrotnika. Prinašata nam optimizem, odprtost za dogovore in  velike načrte.

V SOBOTO si ne nalagajte preresnega dela, v začetku si bomo veliko obetali, a iztržek bo boren. Prepustite se sanjarjenju, prepustite se toku življenja.

V NEDELJO pa akcija, red in disciplina. Kardinalna znamenja ovni, raki, tehtnice in kozorogi – obvladujte se, poiščite nekaj sočutja v sebi, ne trmarite in ne ukazujte. Najboljša rešitev bo osama – ko imaš najinteligentnejšega sogovornika – samega sebe, pa še drugih ne prizadeneš.

Zapis je splošen odtis energij Univerzuma, veljaven za vse ljudi. Konkretno in natančno,pa na osebnem astrološkem posvetu, kjer preučimo vplive in povezave rojstne astrološke katre s progresiranimi kartami.

   
Prijava in naročila

Prenos e-knjige

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige

Kontakt

Mojca Gregorčič
Grecoman d.o.o.

Telefon: 00 386 41 639 408
E-mail: info@center-m.si

Facebook: Center-M-Mojca-Gregorčič