Prenos e-knjige o hipnozi

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige o hipnozi:

Novosti/dogodki

DELAVNICA KARMIČNE ASTROLOGIJE
IDEJE ZA IZVIRNA DARILCA, NEKAJ TUDI BREZPLAČNO

Aktualno

VSE JE DRUGAČE

15. november 2015

 

Živimo v času,  ko se strah in nezaupanje tiho, a zanesljivo širita med nami. Zagrenjenost in preplah postajata del realnosti. A življenje gre dalje, potrebno ga je živeti.  Sprašujem ali bomo uspeli ohraniti v sebi tisti delček človečnosti, nam ne bo strah zameglil realnega pogleda na dogajanja, se bomo sposobni pravilno in človeško odločiti v prelomnih trenutkih in predvsem koliko upanja je še ostalo v nas. Smo na preizkušnji.

V PONEDELJKOVEM jutru in dopoldnevu se bomo še kako zavedali realnosti in krutosti dogajanj, ne predajmo se malodušju, saj se v popoldanskem času obetajo boljše energije, možnost dobrih odločitev in uspešnih dogovorov . Upam tudi na globalni ravni. TORKOVA Luna v vodnarju nam bo prinesla bolj realen  pogled na dogajanje okoli nas, iskali bomo alternativo,  nove poti v iskanju rešitev.  Podpirata nas tudi Sonce in Merkur na zadnjih stopinjah škorpijona, še vedno se težko najde srednja pot, preveč je ekstremov, smo vsak na svojem koncu. Proti večeru Luna in Saturn v lepem aspektu ponudita nov pogled. SREDA z Luno v vodnarju bo lahkotnejša, bolj sproščena, primerna za družabno življenje. Popoldan več nemira, naglih sprememb in nestrpnosti. ČETRTEK zjutraj Luna in Sonce sestavita prvi kvadrat – prvi krajec na Lunini rastoči poti,  iščemo ravnovesje, a nam ne gre najbolje. Težave v komunikaciji, v razumevanju in dogovarjanju. Težavnejše za fiksna znamenja bike, leve, škorpijone in vodnarje. V zgodnjih popoldanski urah Luna prestopi v ribi, nekako smo izgubljeni v globini čustev in nimamo stika z realnostjo. V PETEK se bomo spopadali in soočali z dvema ekstremoma  - z dvema Luninima aspektoma , Luna v ribah in Neptun  nam spodneseta tla pod nogami, ne znamo in ne moremo se pravilno odločati, a hkrati gremo v globine in intenzivnost, a odgovorov ni in ni. Rešitev je še daleč. Nekaj upanja  in optimizma nam povrne  prestop Merkurja - planeta komunikacije, dogovorov in zavez v znamenje strelca.  Razmišljanja ne bodo več tako ozko omejena na črno ali belo, pozitivno ali negativno,  naš um si bo dovoljeval širino, dopuščal bo drugačnost in strmel k iskanju skupnega dobrega. Kot, da smo končno naredili preskok, kot da se končno premakne z mrtve točke.  SOBOTA bo prijeten dan, občutili bomo harmonijo in skladnost v sebi, popoldan pa bo prijetno in živahno, nadejajmo se novih pobud in rešitev.

 V NEDELJO še Sonce prestopi v znamenje Strelca, tako bomo opravili s škorpijonskimi energija mi za nekaj časa, lažje nam bo, počasi, počasi se bomo začeli pripravljati na praznični čas, a letos veliko bolj osebno, intimno in poduhovljeno. 

   
Prijava in naročila

Prenos e-knjige

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige

Kontakt

Mojca Gregorčič
Grecoman d.o.o.

Telefon: 00 386 41 639 408
E-mail: info@center-m.si

Facebook: Center-M-Mojca-Gregorčič