Prenos e-knjige o hipnozi

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige o hipnozi:

Novosti/dogodki

DELAVNICA KARMIČNE ASTROLOGIJE
IDEJE ZA IZVIRNA DARILCA, NEKAJ TUDI BREZPLAČNO

Aktualno

VSI naši ODNOSI

18. februar 2016

Lepo vabljeni na vodeno meditacijo z naslovom ODNOSI IN RAZLIČNA PARTNERSTVA – nedokončane karmične lekcijeVsi odnosi, ne samo ljubezenski, tudi družinski, poslovni ali prijateljski so nam poslani z namenom. V njih se spreminjamo in rastemo na osebnem nivoju. Edini pravi in kakovosten odnos je tisti odnos, ki je ustrezen za oba partnerja, je odnos v katerem oba rasteta in se učita. A enako pomembno je, da odnose pravilno in kakovostno zaključujemo, da ne puščamo nerazrešenih in nezaključenih stanj, saj v nasprotnem nismo nič naredili, nismo dokončali naloge. Z veliko verjetnostjo bomo ponovili enako lekcijo v naslednjem odnosu z nekom drugim, še več, če mi ne razrešimo odnosa na pravilen način – ustrezno za obe strani, bomo ta vzorec prenesli na potomce. Tako dobimo določene kode ali zapise odnosov, ki se neprestano ali ciklično ponavljajo skozi generacije v isti družini.Odnos je vse, smo mi in naš partner, je nov »organizem«, samo najin svet, ki je unikaten, enkraten in neponovljiv.Vodene meditacija je podprta z Bachovimi cvetnimi esencami v astrološko izbranem trenutku in z energetsko podporo. Vsak dan ustvarjamo svojo realnost z mislimi, občutki in dejanji, saj smo ustvarjalci svojega življenja. Prilagodimo življenje svojim željam in začnimo ustvarjati s čarobnim tokom manifestacije. Kraj: BM studio, Dunajska 63, Ljubljana; BM studio je v stavbi družbe KD skladi (nasproti Bežigrajskega dvora ali pred bežigrajsko cerkvijo).Brezplačna parkirišča so za stavbo in ob stavbi družbe KD skladi.Kdaj: torek, 23. februar 2016Čas: ob 18.30 do 19.30Cena: 7 EURPrijave: vecerneurice1@gmail.comali po telefonu 041 639 408 (Mojca Gregorčič) ali041 626 350 (Barbara Modlic)Za vas pripravljava sklop meditacij in delavnic − Mojca Gregorčič v svojem centru M s pomočjo astrologije, hipnoze, reikija in Bachovih cvetnih esenc terBarbara Modlic, Atinas, s. p., z znanji hipnoze, theta psihološkimi svetovanji in reconnective healingom. Več let spodbujava in motivirava ljudi, jih ozaveščava o njihovih potencialih in težavah, budiva tisto najboljše v njih in jim pomagava čez ovire, da spet zaživijo polno življenje. Če ste se odločili za spremembe, če verjamete v sebe in naju, vabljeni na najino meditacijo.Lepo vabljeni vi in vaši prijatelji :)

   
Prijava in naročila

VSI NAŠI ODNOSI

29. junij 2016

 

Kaj je odnos ?

Sva to midva, sva morda jaz in ti ali nekaj novega. Univerzalnega recepta, nasveta ali napotkov za kvaliteten in uspešen, predvsem pa zadovoljujoč partnerski odnos ni. Odnosov je toliko vrst, kot je ljudi. Imamo pa nekaj starih, splošnih resnic. Pa še to ne velja za vse. Partnerstvo je vse, smo mi in naša druga polovica. Še kako pomembno je kakšne partnerje imamo, saj prav oni budijo v nas skrite, nepredelane stvari. Šele skupaj smo celota, pa če si to priznamo ali ne. Partnerji in ljudje okoli nas niso nič drugega kot naš odsev, naša refleksija.

Kakšen je kakovosten odnos ?

Edini pravi in kakovosten odnos je tisti odnos, ki je ustrezen za oba partnerja, je odnos v katerem oba rasteta in se učita.

Zaključevanje odnosov

Odnosi niso večni in dokončni. Ljudje prihajajo in odhajajo iz naših življenje. A enako pomembno kot ustvarjanje novih odnosov, je pravilno in kakovostno zaključevanje naših razmerij. Ne puščajmo nerazrešenih in nezaključenih stanj, saj tako nismo nič naredili, nismo dokončali svoje domače naloge. Z veliko verjetnostjo bomo ponovili enako lekcijo v naslednjem odnosu z nekom drugim; če pa mi ne razrešimo vzorca odnosa na pravilen način – ustrezno za obe strani, bomo ta vzorec prenesli na potomce. Tako dobimo določene kode ali zapise odnosov, ki se neprestano ali ciklično ponavljajo skozi generacije v isti družini ali bližnjem sorodstvu.

Vrste odnosov

Vsi odnosi, ne samo ljubezenski, tudi družinski, poslovni ali prijateljski so nam poslani z namenom. V njih se spreminjamo in rastemo na osebnem nivoju. Partnerski odnosi, ne glede na njegovo naravo – s kom jih sklepamo, prijateljski, družinski, ljubezenski, poslovni, odnosi z znanci ali otroci ali odnosi  s starši nas močno definirajo, nam dajejo tisto originalnost, nas izpolnjujejo. Lahko smo uspešni na številnih področjih življenja, a v odnosih nam ne gre in ne gre, morda smo uspešni le v nekaterih odnosih ali pa samo z nekaterimi ljudmi. Zakaj? Odgovorov je več, a eden nas vodi v karmične vezi, v že znane povezave iz neke daljne preteklosti, ko smo že enkrat odigrali vloge. Srečamo prvič ljudi, pa so nam tako blizu, tako so nam znani, kot bi se že včeraj srečali ali pa bi z njimi že preživeli dobršen del našega življenja. To so karmične veze, ki niso vedno najlažje, to so dolgotrajne veze zamenjanih vlog, ko odplačujemo dolgove iz preteklih življenje. Naša naloga tukaj in zdaj je, da jih razrešimo in osvobodimo sebe, ko se končno naučimo lekcijo našega življenja, predvsem pa, da presežemo genetski vzorec, da ne prenašamo istih vzorcev naprej, da jih ne podarjamo našim potomcem. Prvo odnos ustvarjamo mi, nato odnos ustvarja nas.

Zaključevanje odnosov

Odnosi niso večni in dokončni. Ljudje prihajajo in odhajajo iz naših življenje. A enako pomembno kot ustvarjanje novih odnosov, je pravilno in kakovostno zaključevanje naših razmerij. Ne puščajmo nerazrešenih in nezaključenih stanj, saj tako nismo nič naredili, nismo dokončali svoje domače naloge. Z veliko verjetnostjo bomo ponovili enako lekcijo v naslednjem odnosu z nekom drugim; če pa mi ne razrešimo vzorca odnosa na pravilen način – ustrezno za obe strani, bomo ta vzorec prenesli na potomce. Tako dobimo določene kode ali zapise odnosov, ki se neprestano ali ciklično ponavljajo skozi generacije v isti družini ali bližnjem sorodstvu.

Astrološki pogled na odnos

Z astrološkega vidika  se  v začetku odnosa  lepo ujamejo med seboj osebni planeti predvsem Luna in Venera s  Soncem, Marsom ali Merkurjem. Takrat enostavno občutimo, takrat se razumemo brez besed. To so filmske ljubezenske zgodbe. Če pa se poleg osebnih planetov vpletejo še drugi, bolj oddaljeni planeti, zgodbe dobijo svoj poudarek. S Plutonom je to ljubezen »za umret« ali nesmrtna  ljubezen, ki nas lahko trpinči do roba smrti, a nas ne izpusti. Če se Saturn poveže z osebnimi planeti, ta ljubezen traja in traja, a je vse tako hladno, urejeno, nekako zaledenelo. Z Uranom nas puščica ljubezni zadane nenadoma, nepričakovano, stopimo v vezo z osebo za katero bi še pred kratkim dejali – niti slučajno. Pri Neptunu je vse tako pravljično, iluzorno, bilo bi idealno, če bi trajalo večno, a ni nikoli tako. Vsi enkrat spregledamo. Osebni planeti so past ali zanka, ki nas zvabijo v nekaj, kar veliko obeta, a izkupiček je skozi čas manjši od pričakovanega, a na srečo mi tega še ne vemo. Smo v fazi zaljubljenosti, hormoni naredijo svoje - mi pa z rožnatimi očali na nosi nimamo prave slike. Vse je super in idealno, a le do kdaj?

Prijava in naročila

Prenos e-knjige

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige

Kontakt

Mojca Gregorčič
Grecoman d.o.o.

Telefon: 00 386 41 639 408
E-mail: info@center-m.si

Facebook: Center-M-Mojca-Gregorčič