Prenos e-knjige o hipnozi

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige o hipnozi:

Novosti/dogodki

OSNOVE ASTROLOGIJE oktober 2020 - astrološka šola

Kdo je dr. Edward Bach?

Dr. Edvard Bach (1886−1936), angleški zdravnik, homeopat, bakteriolog in zdravilec, si je prizadeval pomagati ljudem in se je posvetil iskanju »zdravila«, ki bi pomagalo odpraviti izvor bolezni in ne samo lajšalo simptome. Verjel je, da vse to že obstaja v naravi, le treba je poiskati in preizkusiti. V veliki želji in z močno vizijo je opustil delo zdravnika v Londonu in se preselil na angleško podeželje, najprej v Wales, pozneje pa na vzhodno obalo Anglije, kjer se je popolnoma posvetil intuitivnemu raziskovanju in iskanju ustreznih rastlin. Kot dober zdravnik, predvsem pa psiholog je skozi svoje delo s pacienti spoznal, da so pravi vzroki bolezni negativna čustvena stanja, kot so jeza, sovraštvo, ljubosumje, strah in še mnoga druga. Zavedal se je, da so čustva bistvo in izvor vseh težav, vedel je, da čustva upravljajo in kreirajo naša življenja. Prizadeval si je poiskati rastline, ki bi negativna čustvena stanja uravnotežila in jih postavila v ravnovesje. Vedno si je želel in prizadeval, da bi ljudje lažje obvladali duševne težave na preprost in vsem dostopen način. Tako je našel 37 cvetov samoniklih, nestrupenih, divjih rastlin in postavil sistem zdravilnih cvetnih esenc.

Celoten sistem Bachovih cvetnih esenc sestavlja 37 cvetov, 38. esenca je studenčnica, 39. pa je edina Bachova receptura – rešilno zdravilo. Vsaka od esenc deluje prek vibracije na uničujoči čustveni vzorec, ga sprva ozavesti in pozneje odpravi ali nadomesti z ustreznejšim za vsakega posameznika.

Dr. Bach je trdil: »Pravega ozdravljenja ni brez spremembe življenjske naravnanosti, duševnega miru in občutka notranje sreče.«

Prenos e-knjige

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige

Kontakt

Mojca Gregorčič
Grecoman d.o.o.

Telefon: 00 386 41 639 408
E-mail: info@center-m.si

Facebook: Center-M-Mojca-Gregorčič