Programi

Osvobodi se nikotina

Si tudi ti med tistimi, ki želijo za vedno prenehati s kajenjem?

Privoščite telesu pomladansko čiščenje. Zadihajte s polnimi pljuči.

Čista pljuča so osnova za naše zdravo in vitalno življenje. Skozi pljuča dihamo in vase sprejemamo celotno okolje. V času razširjenih virusov je še kako pomembno naše stanje pljuč. Če pljuča niso čista in zdrava, je v krču naš celotni imunski sistem. Ko vstopi virus v telo, na primer COVID-19, bo šel skozi usta in nos v pljuča. Pljuča so tisiti filter, ki se prvi spopade s takim virusom. Zato je še kako pomembno, da so pljuča vitalna in prožna.

SPLETNA DELAVNICA, preko Zooma,
sreda 10.03.2021 ob 19.00

Preberite več

Tečaj razlage rojstne karte

Že imaš osnovna znanja astrologije, pa ti z razlago karte ne steče in ne steče. Ni problem v osnovnem znanju, potrebuješ prakso in rutino, predvsem pa nekoga, ki te vpelje v svet astrologije. Z razlago rojstne karte se prava astrologija šele začenja. Tudi sama sem se učila astrologije ali bolje rečeno mojstrila pri več učiteljih, tako v Sloveniji kot v tujini. In ni mi žal. Potrebuješ nekoga, da te vpelje v ta starodavni jezik arhetipov. Ne moreš se sam naučiti, potrebuješ mentorja, usmerjevalca, ki ti stoji ob strani skozi proces osebne rasti. Sama astrologija ni terapija, učenje astrologije pa to zagotovo je, ko se preko preučevanja osebne astrološke karte soočaš z dejstvi, vsa zanikanja odpadejo in trenutki resnice so lahko boleči. In tukaj potrebuješ nekoga, ki ti pomaga preko večjih ali manjših izzivov.

Vsak 2. ponedeljek, po 3 šolske ure.
Začnemo 08.03.2021 ob 18.00

Preberite več

Brezplačne vsebine

Prenesite elektronsko knjigo


V spodnji obrazec vpišite vaš elektronski naslov, potrdite povezavo v prejetem elektronskem sporočilu in prenesite brezplačno elektronsko knjigo Uporabna astrologija.

Prenesite elektronsko knjigo


V spodnji obrazec vpišite vaš elektronski naslov, potrdite povezavo v prejetem elektronskem sporočilu in prenesite brezplačno elektronsko knjigo Hipnoza.

Kontakt

Mojca Gregorčič
Grecoman d.o.o.

Telefon: 00 386 41 639 408
E-mail: info@center-m.si

Facebook: Center-M-Mojca-Gregorčič