Leto 2019 - leto Merkurja

Vpišite vaš elektronski naslov
za prenos BREZPLAČNE e-knjige
Leto 2019 - leto Merkurja:

Prenos e-knjige o hipnozi

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige o hipnozi:

Novosti/dogodki

POLETNI HOROSKOP ZA SONČEVA Z...
ZAMERE in NEPRESTANO IZČRPAVA...

Sodelavci

V okviru centra M se združujemo številni stalni in občasni sodelavci iz različnih področij in tako sooblikujemo različne delavnice, tečaje, izobraževanja in osebne posvete, vam pa ponudimo večjo možnost izbire, da poiščete za vas najustreznejšo podporo.

Zakaj ?

 • Ker vam želimo ponuditi storitve s številnih področij, v katerih je vsak izmed nas dobro podkovan in z več letnimi izkušnjami.
 • Ker se zavedamo moči povezovanja in sodelovanja, ter iščemo sinergijo in ustvarjamo nekaj novega.
 • Ker je naš pristop celosten, ko se lotevamo razreševanja težav več plastno, ko medsebojno sodelujemo, izmenjujemo svoja znanja in mnenja, s ciljem ponuditi najboljšo in najustreznejšo rešitev za vas.
 • Ker nas ni strah, da bomo eden drugemu prevzemali stranke, saj imamo skupen cilj – boljše življenje za vse nas.
 • Ker sprejemamo odgovornost za svoje delo in delovanje.
 • Ker si želimo dodati svoj delček v mozaiku tega sveta.

In predvsem zato, ker smo prijatelji, ki se podpirajo.

Mojca Gregorčič - ustanoviteljica centra M z ekipo centra M

Mojca Gregorčič

Elda Jercog večna učenka in raziskovalka življenja, umetnica in avtorica mandal

Rodila sem se v Trstu, osebnostno in poslovno pa dozorevala v Italiji in Sloveniji. Razgibana življenjska pot mi je prinašala različne delovne in osebnostne izkušnje, skozi katere še vedno rastem v razigrano učiteljico in voditeljico delavnic za razvijanje osebnih potencialov.

Zanimajo me različne psihološke teme, ki sem jih usvajala in raziskovala pri različnih učiteljih doma in v tujini. Želja po razvijanju sebe mi v kombinaciji z znanstvenim duhom, ki tli v meni, omogoča, da se lastnega učenja in poučevanja udeležencev delavnic lotevam inovativno in nekonvencionalno. Sem dinamičnega duha, zelo rada imam živali, naravo, potovanja, ples in umetnost, zato ni naključje, da se na mojih delavnicah dogajajo različne aktivnosti, ki prebujajo željo po učenju in samospoznavanju ter navdušujejo vse sodelujoče.

Še nekaj o mojem konkretnem delu − besedo mandala, ki v sanskrtu označuje sveti krog, najdemo že v starih zapisih v obredih zdravljenja, meditacij in molitev. Mandale temeljijo na načelih svete geometrije, iz katerih je sestavljeno celotno vesolje in mi sami ... V naravi se pojavljajo povsod okrog nas.

Kjer ne sodeluje Duh, tam ni Umetnosti. Leonardo Da Vinci

Elda Jercog

Mag. prof. andragogike Darja Grad, specializantka študija transakcijske analize, ki deluje v okviru Društva odstiranja in sodeluje s Centrom M

Cilji društva so širiti zavest in znanje o človeku, kompleksnosti njegovega delovanja ter vključevanja v sodobno raznoliko družbo in kulturo, širiti zavest in znanje na področju duševnega zdravja na temeljih socialnega, izobraževalnega svetovanja, psihoterapevtskega dela s posamezniki, pari, družinami, otroki, mladostniki in skupinami.

Psihoterapijo in svetovanje izvajam po načelih in vrednotah transakcijske analize (TA), ki je sistemska psihoterapija, usmerjena v osebnostno rast in osebnostno spremembo ter po definiciji ITAA (International Transactional Analysis Association) pomeni celovit znanstvenohumanistični pristop. Njen utemeljitelj je bil ameriški psihiater Eric Berne.

TA temelji na eksistencialnih in humanističnih filozofsko-antropoloških izhodiščih, opredelimo pa jo lahko kot:

 • teorijo komunikacije,
 • teorijo in prakso, katere cilj je doseganje osebnostnih sprememb,

Izhaja iz:

 • izvirne teorije osebnosti – strukturalnih in funkcionalnih modelov, katerih osnova so ego stanja (stanja jaza),
 • strukturalnih, funkcionalnih in drugih modelov v okviru TA-psihopatologije,
 • teorije motivacije.

Filozofske predpostavke TA so:

 • ljudje so v redu,
 • vsak ima zmožnost razmišljanja in svojega mnenja,
 • ljudje odločajo o svoji usodi in te odločitve lahko tudi spremenijo.
Darja Grad

Monika Radič, mednarodno certificirana vaditeljica joge smeha, voditeljica meditacij ter reiki mojstrica in učiteljica

Sem pozitivna, nasmejana vodnarka, vedno pripravljena poslušati, pomagati in svetovati. Delo na sebi me je preoblikovalo v osebo, kakršna sem danes in kakršno se imam najraje. Skozi svoje delo zdaj želim vse to predati tudi drugim. Najraje od vsega se smejim, ker takrat sijem v najlepši luči. Z namenom, da bi zasijalo čim več ljudi, sem postala vaditeljica joge smeha. Delo z energijami pa je moja največja ljubezen. Svoje poslanstvo sem našla v osvetljevanju življenja sebi in drugim. Z veseljem in ljubeznijo ga opravljam skozi vodenje joge smeha, meditacij in reiki terapije.

Monika Radič

Janez Jereb, certificirani inštruktor qigonga

Vadbo qigong sem spoznal pred približno desetimi leti, ko sem začutil, da sem vedno bolj pod stresom in da mi primanjkuje energije. Zaradi sedečega dela in premalo gibanja sem imel težave z bolečinami v hrbtenici, nespečnostjo in imunskim sistemom. Telo in um sta se začela upirati, zato sem iskal dejavnost, ki bi me sprostila in navdala z energijo..

 

Ugotovil sem, da je qigong izjemna kitajska veščina, ki hitro uravna energijski pretok v telesu, deluje na mišični in energijski sprostitvi, podpira imunski sistem in prinese stabilnost na področju čustev.

Zaradi vseh pozitivnih učinkov sem sprejel odločitev, da postanem certificiran inštruktor qigonga in tako pomagam drugim na poti sprememb v boljše življenje.

Janez Jereb

Barbara Modlic, podjetnica, motivatorka, iskalka duhovnih resnic, terapevtka in raziskovalka človeške notranjosti

Svojo pot sem začela v družinskem podjetju, kjer sem si nabirala prve podjetniške izkušnje, se spoznavala z delom z ljudmi in stresom na delovnem mestu. Pozneje sem nadaljevala svojo poklicno pot v državni upravi in pridobivala nove, drugačne izkušnje, vezane na organizacijo dela. V iskanju sebe sem nadaljevala študij transpersonalne psihologije na Akademiji TCT®, se učila energijskih tehnik zdravljenja s ponovno povezavo − The Reconnection®, tehnik meditacije in angelske terapije ter se spoznavala z drugimi oblikami dela na sebi. Zadnje izpopolnjevanje je bil študij hipnoze, kjer sem tudi pridobila certifikat ameriške šole hipnoze O.H.T.C.

Področja dela:

 • individualne meditacije,
 • antistresne meditacije za podjetja,
 • angelska terapija,
 • terapija Atinas (ki je kombinacija pogovora, hipnoze, energijskega zdravljenja in theta healinga).
Barbara Modlic

Boris Slivnik

LJUBEZEN JE EDINA STVAR, KI SPODBUJA MOČ MISLI IN USTVARJALNOST, TISTO NEKAJ, KAR NAS OČIŠČUJE IN OSVOBAJA - Paolo Coelho

 • SEM OČE TREH OTROK IN DEDEK PETIM VNUKOM (pwt)
  Pri vzgoji svojih otrok sem naletel na podobne težave kot jih imajo starši v sedanjem času, vendar sva z ženo uspela pri vzgoji vnesti pravo mero samozaupanja, da so lahko dosegli želene cilje.
 • SLEEPTALK SVETOVALEC, EFT IZVAJALEC, HIPNOTERAPEVT
  Ko SleepTalk svetovalec sem se učil in še vedno sodelujem z ustanoviteljico procesa Johane Goulding in učiteljico procesa SleepTalk Cherly Elman, snahinjo legendarnega hipnoterapevta Dava Elmana, po katerem ima naše društvo tudi ime.
 • PREDAN ŠPORTNIK (pwt)
  Trenutno sem še vaditelj plavanja in skrbim za to, da preko plavanja vnesem pravi pristop do ukvarjanja s športom. Svoje izkušnje prenašam, na mlade športnike ter jim pomagam da dosežejo ali celo presežejo svoje cilje.
 • PREHRANSKI SVETOVALEC (pwt)
  Kot certificiran prehranski svetovalec, skrbim za zdrave smernice prehranjevanja tako pri otrocih kot pri starejših. (AFP SLO)
Boris Slivnik

Prenos e-knjige

Vpišite vaš elektronski naslov za prenos BREZPLAČNE e-knjige

Kontakt

Mojca Gregorčič
Grecoman d.o.o.

Telefon: 00 386 41 639 408
E-mail: info@center-m.si

Facebook: Center-M-Mojca-Gregorčič